Veul Gère, Django Wagner, Freddy Moreira en meer: laatste tickets Feest In Het Park Festival nu te koop!

feest in het park festival 2023

Op 16, 17 en 18 juni staat het Reeshofpark weer het hele weekend in het teken van feesten, de polonaise en volop gezelligheid. Een nog grotere editie van Feest In Het Park Festival staat dan namelijk op het programma. Hoewel er op vrijdag 16 juni en zondag 18 juni van alles te beleven is, staat op zaterdag 17 juni het hoogtepunt van het festival op het programma. Die dag geniet je van ruim 25 artiesten verdeeld over meerdere podia. De kaartverkoop gaat knetterhard. Maar gelukkig: de allerlaatste tickets zijn nu in de verkoop, dus je kunt er nog bij zijn. 

Ultieme feestdag met veel artiesten

Op een compleet vernieuwd festivalterrein geniet je op zaterdag 17 juni onder andere van artiesten als Veul Gère, Donnie, Vieze Jack, Freddy Moreira, René Karst, Django Wagner, Het Feestteam, Jeffrey Heesen, John West, Henk Dissel, Party Animals, Jody Bernal, Immer Hansi, DJ Jean, Qmusic Foute Uur, Frank Smeekens, Henry Huijsmans en vele anderen.

Zij beklimmen een nog grotere mainstage of de Foute Feestje stage. Naast een vol artiestenprogramma zijn er nog veel meer leuke dingen geregeld die dag. Zo kun je een rondje draaien in de zweefmolen, meedoen met de DerbyRace, op de foto gaan in de Foute Photobooth, is er een Silent Disco, keert de enige echte Schrobbelèr Schirmbar weer terug en kun je natuurlijk genieten van een hapje op het foodplein.

De allerlaatste kaarten zijn te koop via de website. Je bent welkom vanaf 18 jaar.

Twee extra festivaldagen

Voor de zaterdag heb je dus kaarten nodig, maar voor de vrijdag en zondag niet. Zo trapt Feest In Het Park Festival op vrijdag 16 juni af met een gratis openingsavond. Wat je kunt verwachten? Een high-energy show van Wipneus & Pim, zanger Bart van Dishoeck en DJ Santo. Je bent op vrijdag welkom vanaf 18 jaar.

Op zondag staat er een familiedag op het programma. Alle leeftijden zijn dus welkom en ook op zondag 18 juni is de entree helemaal gratis. De Bounties treden op, er zijn vele kidsactiviteiten, je kunt in de zweefmolen en kinderen kunnen terecht op het springkussenplein. Ook kunnen kids zich laten schminken, is er een ballonnenclown en is het foodplein uiteraard geopend.

Meer informatie

Wil je meer weten over Feest In Het Park Festival 2023? Check dan snel de website.