Video: Gina is op pad met de technische dienst van de Beekse Bergen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Werk je graag met je handen? Misschien is deze functie bij de technische dienst van het de Beekse Bergen wel iets voor jou! Presentatrice Gina July nam alvast een kijkje en liep mee met Sjoerd. Hij werkt bij Beekse Bergen in de technische dienst en kan van alles over de werkzaamheden vertellen. Kijk je mee?

Zoals je weet is er genoeg te doen bij de Beekse Bergen. Naast het Safari Park is er ook een vakantiepark en een Safari Resort. Hier worden gasten wakker tussen leeuwen, zebra’s, giraffen en nog veel meer bijzondere dieren. Met deze unieke safaribeleving zorgen ze ervoor zorgen dat de gasten niet alleen in een prachtige omgeving verblijven, maar daarbij ook de ultieme beleving ervaren door middel van goede service in het gehele park.

Binnen de afdeling Technische Dienst ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de projecten uit electro-technische werkzaamheden. Gina vroeg zich af wat dit precies inhoudt en is een kijkje gaan nemen in het park. Ze ontmoet Sjoerd en helpt hem om een warmtepomp te repareren.

Werken bij Beekse Bergen

Ben jij enthousiast geworden van de video en heb je interesse om te werken bij Beekse Bergen? Misschien ben je al in het bezit van een electro-technische opleiding, maar dit hoeft niet. Ze bieden ook een aansluitende opleiding. Bekijk de vacature hier. Is deze functie niets voor jou, maar ben je wel gek op de Beekse Bergen. Je kunt er ook aan de slag als horecatijger, gastvrouw/gastheer of nog veel meer. Check alle vacatures!