Vier internationale hifi-dag bij Hi-Fi Klubben

Hi-Fi Klubben roept 8 februari uit tot internationale hifi-dag met de hashtag #hifiday. Het idee is om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Met muziek en vooral héél goed geluid!

Tegenwoordig probeer je zoveel mogelijk van het leven te genieten. En dus hebben speciaalbieren, echt goede koffie en vinyl de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. #hifiday sluit zich graag aan bij deze trend. Nu je omringd bent door slimme apparaten kan het heel bevrijdend zijn om af en toe je beeldscherm uit te zetten, lekker op de bank neer te ploffen en even je moment te pakken. Er gaat dan niets boven lekker luisteren naar vinyl, een CD of streamingmuziek via de installatie, met het volume lekker hard. Dát gevoel willen ze bij Hi-Fi Klubben graag vieren. De hele muziek- en geluidsbranche nodigen ze hierbij uit om #hifiday te delen. Omdat goed geluid hetzelfde is als kwaliteit van leven.

Topgeluid voor iedereen

In de week vóór #hifiday hebben alle winkels van Hi-FI Klubben hun beste apparatuur aangesloten, en iedereen mag zijn of haar favoriete muziek meenemen, of die nu op vinyl, CD of een smartphone staat. Dan kun je eens horen hoe het klinkt op de allerbeste installaties en luidsprekers die er bestaan. En zij garanderen: het is een eye-opener. Zoiets heb je nog nooit gehoord, zegt de oprichter van Hi-Fi Klubben, Peter Lyngdorf: “Wij zijn gespecialiseerd in muziek van echt goede kwaliteit; muziek die je met je hele lichaam voelt, waar je kippenvel van krijgt en waardoor je zelfs je luidsprekers vergeet. Dat klinkt natuurlijk raar – je luidsprekers vergeten – maar eigenlijk is dat het allerbeste wat je kan overkomen!”

Goed geluid delen met anderen

Bij Hi-Fi Klubben zijn ze heel blij dat er meer muziek wordt geluisterd dan ooit, aldus CEO Christoffer Arensbach. “We merken dat steeds meer mensen vinyl, goede luidsprekers en stevige muziek op hun feest willen hebben. En inderdaad, als je je favoriete muziek echt voelt tot in je tenen, met een schitterend geluid – dan voel je dat je leeft. Maar hifi is meer dan draaitafels en oude luidsprekers met zijpanelen van notenhout. Het gaat om kwaliteit van leven, herinneringen, plezier en een geweldig geluid – waar je muziek ook vandaan komt. Wij zouden iedereen willen aanraden om af en toe wat gas terug te nemen en te letten op kwaliteit. Ga eens samen met je gezin of de buurman op de bank zitten en neem even de tijd om echt goed naar muziek te luisteren.”