Villa Pardoes haalt €13.321,55 op tijdens Benefietconcert in Theaters Tilburg

villa pardoes

Op woensdag 23 mei is een spectaculair Benefietconcert georganiseerd voor Villa Pardoes in Theaters Tilburg. Alle kinderen die de afgelopen maanden geld hebben ingezameld voor de Villa mochten aanwezig zijn bij dit concert. Er is maar liefst €13.321,55 opgehaald!

Fotograaf: Ad Hartjes.

Voorafgaand aan de show was er een fotomoment met mascotte Pardoes, kon je een glittertattoo laten zetten, een ballonfiguur laten maken, een foto laten maken in een echte photobooth en genieten van heerlijke ranja met wat lekkers.

Het concert werd ludiek geopend door DJ Joris van Efteling Kids Radio. Hij ging samen met alle kinderen uit de zaal een videoclip opnemen. Samen met Myléne en Rosanne hebben de kinderen staan dansen op Double Me, Sister BFF en Me & my selfie, sommige zelfs op het podium als echte artiesten! Natuurlijk nam Vriend van de Villa Gers Pardoel de hele zaal mee op zijn bagagedrager en maakte het spetterende feest compleet. Tot slot werd het resultaat gepresenteerd aan alle actievoerders.

Villa Pardoes bedankt alle kinderen voor het ophalen van maar liefst €13.321,55!

Villa Pardoes

Kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte en hun ouders, broertjes en zusjes genieten alweer 17,5 jaar gratis van een unieke week vakantie in Villa Pardoes. Het verblijf heeft ruimte om jaarlijks zo’n 600 gezinnen te ontvangen voor de vakantie van hun leven. Twaalf themawoningen met thema’s zoals Sneeuwwitje, Barbie, Ridder en Space vormen samen een Sprookjesachtig Slakkenhuis op een Bloem, waar alles voor een leuke vakantie voorhanden is. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren.