Nieuws

stout tilburg
Let op! Dit artikel is al 1527 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Voormalige pand Square heeft nieuwe invulling: STOUT Tilburg

Op de hoek van de Heuvelring en het Piusplein opent deze maand nog een nieuwe horecazaak. In het pand waar Square voorheen was gevestigd, gaat STOUT Tilburg aan de slag. ”STOUT moet op een stijlvolle wijze het gevoel van thuiskomen geven”, valt te lezen op de Facebookpagina van STOUT.

STOUT wordt een grandcafé-restaurant waar je terecht kunt voor lunch, diner en drinks. Wat er op de menukaart komt te staan? Van bitterbal tot kaviaar, van risotto tot tournedos en van een soepje tot heerlijke coquilles. ”Dit houdt niet in dat het heel chique of duur hoeft te zijn. Het wordt een stijlvolle en gemoedelijke omgeving waar de gast een perfecte prijs/kwaliteit verhouding mag verwachten,” staat op dezelfde Facebookpagina.

STOUT Tilburg

Met een zeer uitgebreide wijnkaart en overheerlijke gin-tonic’s gaat STOUT zich naast de lunch en diner ook richten op borrelend publiek. Gastvrijheid staat voorop bij STOUT. ”Of je nu voor een drankje, een klein hapje of een diner komt. Je moet het gevoel krijgen dat de rode loper voor je is uitgerold.”

STOUT gaat volgens de uitbaters ècht iets toevoegen aan het centrum van Tilburg. ”Op dit niveau is er nog niet zoveel in de Tilburgse binnenstad. Met niveau bedoelen wij dat wij in een stijlvolle ambiance verrassende lunches en diners gaan serveren en bovendien diverse topwijnen gaan schenken.”

Wanneer de zaak haar deuren officieel opent is nog niet bekend. Waarschijnlijk eind deze maand.

Reageer op dit bericht