VVV Tilburg opent pop-up winkel in Tilburgse binnenstad

afgelast

Vanaf 18 augustus vestigt VVV Tilburg zich tijdelijk in een pand aan het Stadhuisplein 326a. Hier kunnen bezoekers en bewoners terecht voor informatie over Tilburg en Tilburg Vakantiestad.

Wethouder Berend de Vries: “Veel mensen blijven thuis door de corona-crisis. In het kader van Tilburg Vakantiestad worden er veel activiteiten georganiseerd in de stad. Op deze manier kunnen inwoners en bezoekers de stad (her)ontdekken. Ik vind het fijn dat er op korte termijn een tijdelijke plek is gevonden voor de VVV waar de inwoners onze gasten de informatie kunnen vinden.”

Tot het pand klaar is, verleent VVV Tilburg service vanuit Mercure Hotel Tilburg Centrum. Niek van den Broek, General Manager: “Van nature is er een intensieve samenwerking tussen hotels en de VVV, dat we nu als collega’s mogen gaan samenwerken versterkt de band en de service richting de gast van onze stad. Ik kijk er met mijn team naar uit om kennis, kunde en passie voor onze stad te mogen gaan delen.”

Normaal zit VVV Tilburg met winkel en kantoor in het pand van het Natuurmuseum Brabant. Door de maatregelen van het RIVM rondom het coronavirus was het echter niet mogelijk om tegelijkertijd met het Natuurmuseum Brabant te openen. Daarom is er besloten dat VVV Tilburg vanuit een tijdelijke pop-up locatie de dienstverlening zal voortzetten.

Meer informatie

  • Adres tot 15 augustus: Mercure Hotel Tilburg Centrum aan Heuvel 37 in Tilburg. Openingstijden zijn maandag tot en met zaterdag van 10:00 – 18:00 uur.
  • Adres van 18 aug tot 31 januari 2021: VVV Pop-up aan de Stadhuisplein 326a in Tilburg. Openingstijden zijn op maandag van 13:00 – 17:00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur. Op zaterdag is VVV op de pop-up locatie vanaf 18 augustus van 10:00 – 16:00 uur geopend.

Blijf de website van VVV Tilburg in de gaten houden voor meer info.