Waterspellen, barbecue en meer: dit weekend Family Summer Swim bij Recreatiebad Stappegoor

family summer swim

Heb jij het (buiten) zwemmen bij Recreatie Stappegoor ook zo gemist? Op vrijdag 3 juli van 18.00 – 21.00 uur is het zover: de Family Summer Swim. Dit is hét waterspektakel van Tilburg en omstreken speciaal voor families. Een activiteit als afsluiting van dit toch wel gekke schooljaar en de start van de zomer. Het buitenbad wordt omgetoverd tot één groot speelparadijs. De DJ draait de leukste platen, er is een interactief splash spel en er is animatie. Ook is er de optie voor een lekkere barbecue.

Speciaal voor families

Tijdens de Family Summer Swim kun je de hele avond buiten zwemmen. Ook kun je binnen zwemmen, dus geen paniek als het slecht weer is. De rode glijbaan buiten en binnen zijn ook geopend. De wildwaterbaan is niet geopend. Ook is er een gaaf interactief spel dat je kunt spelen.

Deze Summer Swim is een speciale editie voor kids. Dit betekent dat personen onder de 18 jaar alleen naar binnen mogen onder begeleiding. Dus kom gezellig met de hele familie zwemmen! Tijdens deze avond gelden de reguliere entreeprijzen. Het familieticket is deze avond geldig en mensen met een geldig abonnement via de meedoenregeling mogen ook naar binnen.

Barbecue arrangement

Tijdens deze avond is het mogelijk om een barbecue arrangement erbij te reserveren. De barbecue wordt verzorgd door de Waterkant Eten en Drinken. De prijs is €7,- per persoon. De barbecue bestaat uit:

  • Broodje hamburger
  • BBQ worst
  • Friet
  • Salade
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Drankje

Reserveren

De activiteit wordt georganiseerd met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat vooraf reserveren verplicht is en dat er een maximum aantal plekken zijn. Je dient vooraf telefonisch te reserveren via 013 532 59 00. Dit kan tot een uur van te voren, mits er nog plekken vrij zijn.

Reserveren kan voor de Summer Swim of voor de Summer Swim met BBQ. Het is tijdens de Family Summer Swim uiteraard ook mogelijk om een kinderfeestje te vieren. Hier dienen wel ouders bij aanwezig te zijn.