Wereldtop dansers aanwezig bij Tilburg Moves 2013

Bekijk hier de foto's van vrijdag 22-02-2013 >>>
 

Dit jaar is een jubileum voor Tilburg Moves. Voor de vijfde editie van het evenement, worden er opnieuw internationale topdansers naar Tilburg gehaald. 

Op 22 februari is het zover: dan staat er een nieuwe editie van Tilburg Moves op het programma. Het driedaagse internationale dansevenement, dat net als voorgaande jaren wordt gehouden in het Tilburgse sportcentrum T-Kwadraat, luistert zijn vijfjarig jubileum op met wedstrijden in het kader van de WDSF World Open Standard & Latin.

Wereldtop in actie
Vorig jaar konden de toeschouwers in Tilburg zo’n 1.500 dansers uit dertig landen aan het werk zien en ook dit jaar zullen er weer honderden wereldtoppers naar Nederland komen. Sportcentrum T-Kwadraat is opnieuw het decor van wedstrijden die officieel worden erkend door de WDSF (World Dance Sport Federation), de bond die topdansers uit tientallen landen over de hele wereld vertegenwoordigt. In 2013 staan er in totaal zeventien wedstrijden op de agenda, die kunnen worden bezocht van vrijdag 22 februari tot en met zondag 24 februari.
 

 
WDSF World Open Standard & Latin

De vijfde Tilburg Moves belooft een spectaculaire editie te worden: grote publiekstrekkers in 2013 zijn de WDSF World Open Standard & Latin. Tijdens deze wedstrijden maken ’s werelds beste dansers hun opwachting. Daarnaast zal er, zoals ieder jaar, weer volop gelegenheid zijn om de grootste talenten uit binnen- en buitenland aan het werk te zien.

Kaartverkoop
Uiteraard is de jubileumeditie van Tilburg Moves weer toegankelijk voor iedereen. Op vrijdagmiddag komen de eerste dansers in actie, terwijl het evenement op zondagavond wordt afgesloten. Ga voor meer informatie, onder andere over de kaartverkoop en het programma, naar www.tilburgmoves.nl.

Bekijk hier de foto's van vrijdag 22-02-2013 >>>