Werkgever uitgelicht: Tilburgs bedrijf Heskon verovert na Nederland nu ook de Duitse markt en zoekt daarvoor personeel!

werkgever uitgelicht heskon

Elektrische fietsen zijn mateloos populair. De afgelopen jaren worden de Nederlandse fietspaden overgenomen door e-bikes. Doordat de populariteit van elektrische fietsen blijft stijgen, raken ook steeds meer fietsaccu’s versleten. Weggooien? Dat is zonde. Het Tilburgse bedrijf Heskon is namelijk gespecialiseerd in het herstellen, upgraden, repareren en reviseren van accu’s. Het bedrijf blijft groeien en is daarom per direct op zoek naar versterking.

Honderden accu’s worden er op dagelijkse basis gereviseerd bij Heskon aan de Enschotsestraat in Tilburg. Het bedrijf verzorgt professionele accu revisie voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Dit doen ze niet alleen voor klanten in Nederland, maar ook in Duitsland, België, Oostenrijk en andere landen binnen Europa. Daarom zijn ze op zoek naar zowel Nederlands- als Duitssprekende klantenadviseurs.

Eerste aanspreekpunt

Als klantenadviseur ben jij het eerste aanspreekpunt van Heskon voor de klant. Het is dus aan jou om de verschillende klanten zo goed mogelijk te helpen. Dit kan zijn door het selecteren van de juiste producten op de website of het perfect verzorgen van een garantieprobleem. Kortom: bij Heskon zoeken ze naar iemand die van nature een ander zo goed mogelijk wil helpen.

Die servicegerichtheid onderscheidt Heskon van andere online bedrijven. Niet voor niets beoordelen ruim 3.000 klanten Heskon met gemiddeld een 9.

Dit is Heskon

Hierboven heb je al deels kunnen lezen wat voor bedrijf Heskon is. Maar hoe relateert zich dat naar de openstaande vacature? Heskon is een jong bedrijf dat dus voornamelijk fietsaccu’s reviseert. Via een Duitse en Nederlandse website bieden ze de dienst aan om versleten fietsaccu’s nieuw leven in te blazen door de energiecellen van de accu te reviseren. Het overgrote deel van de dag wordt Heskon via telefoon, mail, whatsapp of op de zaak benaderd met vragen over de dienstverlening.

Als klantenadviseur geef jij uitleg over het reviseren van fietsaccu’s en hoe klanten deze dienst van Heskon kunnen afnemen. Het is niet noodzakelijk om hier al veel kennis van te hebben. Je toekomstige collega’s leggen dit allemaal graag aan je uit en binnen een paar weken weet je van de hoed en de rand.

Op het kantoor van Heskon werken 12 collega’s wat zorgt voor een rustige en persoonlijke werkomgeving. In de aangrenzende productieruimte werken zo’n vijftig personen. Zo is de lijn tussen kantoor en de productie altijd kort.

Wat je mag verwachten

Als klantenadviseur bij Heskon mag je een salaris verwachten van tussen de €2.000,- en €2.600,-. Vakantiegeld en pensioenopbouw is uiteraard geregeld en de werktijden zijn tussen 08:30 – 17:00 uur van maandag tot en met vrijdag. Je geniet van 25 vakantiedagen en krijgt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en ideeën in te brengen. Daarnaast is het bedrijf hard aan het groeien wat zorgt voor genoeg doorgroeimogelijkheden.

Meer informatie

Wil je meer weten over de vacature? De gehele vacature vind je in onze vacaturebank. Meer weten over het bedrijf? Check dan de website of het interview wat we eerder met eigenaar Hannes de Jong hielden.