logo

Werkgever uitgelicht: Tilburgs bedrijf Textielstad zoekt versterking voor verschillende functies

Werken bij Textielstad

Buiten het feit dat Tilburg een fijne stad is om te verblijven, is het ook een stad met prachtige werkgevers. Zo ook het ambitieuze Textielstad. Zij zijn al 90 jaar dé expert op het gebied van alles wat te maken heeft met textiel. Eerder mochten wij een kijkje nemen bij het familiebedrijf en spraken we met Kim Lahaije over de historie en toekomstplannen van de onderneming. Daarnaast hebben ze momenteel een aantal openstaande vacatures. Wellicht staat jouw droomjob hier wel bij. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. 

De voordelen van werken bij Textielstad

Bij Textielstad werk je met een jong gedreven team aan een mooie missie. Namelijk het grootste textielbedrijf van Europa worden. Dit doet Textielstad met een groot en divers team. Iedereen heeft zijn of haar eigen verantwoordelijkheden en plek binnen het bedrijf. Allemaal dragen ze bij aan de groei van het bedrijf en denken met zijn allen continu vooruit. Door deze manier van samenwerken vormen ze een hecht team. Met één gezamenlijk doel: blije klanten.

Over Textielstad

Met een gigantisch textielverleden is het niet voor niets dat Textielstad in Tilburg is gevestigd. Tilburg heeft namelijk van oudsher haar wortels in de textielindustrie. Het pand waarin ze zijn gehuisvest is van origine een oude weverij en in de zaak worden verschillende knipogen naar het textielverleden van de stad gemaakt. Tilburg zal dan ook altijd de thuisbasis van het trotse bedrijf blijven.

Textielstad is een Tilburgs bedrijf waar ze textielproducten verkopen aan zowel consumenten als bedrijven. Zo werkt Textielstad voor een flink scala aan klanten. Denk aan een grote warenhuizen tot een theaterproductie tot thuisnaaisters die als hobby graag met textiel werken. De klant heeft een idee voor een project en Textielstad voorziet ze van alle ingrediënten.

Openstaande functies

Textielstad is gevestigd in een flink pand van ruim 2000 m2 aan de Ringbaan-Noord. Lijkt het jou gaaf om te werken in dit textielwalhalla? Ze zoeken voor de volgende functies versterking.

Zie jij jezelf werken in een van de bovenstaande functies? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Wie weet heb jij binnenkort een nieuwe baan bij een trots Tilburgs bedrijf.

Meer informatie

Meer over werken bij Textielstad vind je op de gelijknamige website. Ook kun je deze video bekijken om een fijne impressie te krijgen van het bedrijf.