Nieuws

wine event tilburg
Let op! Dit artikel is al 590 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Wine Event Tilburg keert terug naar de Spoorzone: zestig wijnen proeven, live-muziek en meer

Na meerdere succesvolle edities keert Wine Event Tilburg terug naar RAW in de Tilburgse Spoorzone. Hét wijnevenement van Tilburg staat op zaterdag 18 januari en zondag 19 januari 2020 op het programma. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. 

En ben er snel bij want die kaartverkoop kan nog weleens hard gaan. Voor €15,- (per dag)  heb je namelijk toegang tot het wijnevenement en kun je de hele middag maar liefst zestig verschillende wijnen proeven. Dit is namelijk bij de entreeprijs inbegrepen. Wine Event Tilburg wordt georganiseerd in samenwerking met Rovin Wijnen, Wijnkoperij Van Bilsen, Wijnkoperij Henri Bloem, Wijnkoperij Van Lieverlee, Vivacadiz.nl en Oud Reuchlin en Boelen.

Oftewel: een evenement dat je als wijnliefhebber zeker moet bezoeken. Het derde weekend van januari is het tijd om te wijnen, wijnen, wijnen, wijnen!

Nieuw dit jaar: WET-wijnspijs-diner

Tijdens de nieuwe editie wordt er een nieuw element aan het evenement toegevoegd. Namelijk een wijnspijsdiner. Voor €40,- geniet je van een smaakvol en culinair vijfgangenmenu inclusief bijpassende wijnen en uitleg. Ook hiervoor kun je online kaarten bestellen.

Meer informatie

Op zaterdag is Wine Event Tilburg open van 14:00 – 19:00 uur. Zondag starten ze een uurtje eerder en sluit het event om 18:00 uur. De aanvangstijd van het diner is op zaterdag 19:30 uur en op zondag 18:30 uur.

Reageer op dit bericht