logo

YouTube hit uit Australië eenmalig in MIDI te zien!

Vrijdag  23 oktober staat de YouTube sensatie The Umbilical Brothers in het MIDI Theater met hun unieke show Speedmouse.  De voorstelling is een mix van stand-up comedy, acrobatiek, vocale vindingrijkheid, mime en absurditeit. Inspelend op de laatste technologieën hebben deze mannen hun voorstelling digitaal gemaakt.

YouTube sensatie
Op het internet zijn de Umbilical Brothers al wereldwijd een hit en ook in de theaterzalen van Amerika en Australië werden de twee heren geweldig ontvangen. Nu zijn ze eindelijk in Nederland om ons een bijzondere theaterervaring aan te bieden, namelijk de eerste volledig digitale voorstelling. Erg handig om de mindere stukjes over te slaan en direct door te zappen naar de leuke stukken. Helaas staat de techniek dan wel voor niets, de afstandbediening is niet helemaal wat we ervan verwachten.

De show begint om 20.30 uur en vindt zoals vermeld plaats in het onlangs geopende MIDI Theater. Voor meer informatie en voor kaartverkoop, kunt u terecht op www.miditheater.nl. Het MIDI café is vanaf 18.00uur geopend voor het nuttigen van een staphap.