Nieuws

Kerstbomen in Tilburg
Let op! Dit artikel is al 257 dagen oud en wellicht niet meer relevant

11 plekken in Tilburg waar je een kerstboom kunt kopen

Sinterklaas stapt deze week weer op zijn boot om terug naar Spanje te varen. En dat betekent één ding: de kerstboom mag weer opgetuigd worden! Wil je zo snel mogelijk een kerstboom scoren en ben je benieuwd waar dat in Tilburg allemaal kan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier alle plekken waar je kerstbomen in Tilburg haalt! 

Kerstbomen in Tilburg

#1 GroenRijk Tilburg

Kerstbomen is natuurlijk een must! En dat vinden ze bij GroenRijk Tilburg ook. Je kunt hier terecht voor echte kerstbomen in allerlei soorten en maten.  Heb je toch liever de voorkeur voor een kunstkerstboom? Geen probleem, ook die zijn verkrijgbaar. Naast kerstbomen is er ook genoeg keuze voor decoratie.

#2 Albert Heijn XL

Al druk bezig met inkopen doen voor de feestdagen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Albert Heijn XL. Buiten het feit dat ze allemaal super leuke en lekkere kerstitems hebben, beschikken ze ook over mooie kerstbomen! Super handig om te combineren dus.

#3 Praxis Tilburg

Ook bij Praxis hebben ze een groot assortiment aan kerstbomen en -decoratie. Van blauwsparren tot nordmannen; bij Praxis schaf je er een aan. Uiteraard hebben ze ook meerdere kunstkerstbomen staan.

#4 Hornbach

Voor de inwoners van de Reeshof is het interessant om eens een kijkje te nemen bij de Hornbach. Je kunt er terecht voor een uitgebreid assortiment kerstbomen en er is zelfs de mogelijk om er eentje online te bestellen.

#5 Intratuin

Naast dat de Intratuin mooie bomen verkoopt, wordt het tuincentrum ook helemaal omgebouwd tot een grote kerstshow met lichtjes, prachtig versierde kerstbomen, die nieuwste kerstdecoratie en de mooiste kerstdorpen. Ideaal om inspiratie op te doen voor je eigen woning.

#6 Kerstboom in Tilburg

Geen zin om de deur uit te gaan? Bij Kerstboom in Tilburg kun je eenvoudig online uit verschillende soorten kerstbomen kiezen en het gewenste formaat bestellen. Ook maak je de keuze of de boom in een pot geleverd wordt of enkel met kluit of zonder kluit.

#7 Scouting Esjeeka

Bij Scouting Esjeeka verkopen ze dit jaar kerstbomen tegen een mooi prijsje. Met de aankoop van een boom steun je daarmee ook de scouting club zelf. Vanaf €10,- heb je al een mooi exemplaar.

#8 Hofbomen Hoveniers

Bij Hofbomen Hoveniers gelegen aan de Oude Rielsebaan kun je ook mooie kerstbomen scoren. De kwekerij is goed bereikbaar voor iedereen in omgeving Tilburg, Goirle, Riel en omliggende dorpen. Naast het verkopen van kerstbomen aan consumenten, leveren ze ook aan bedrijven en hoveniers.

#9 Bloemisterij-Tuincentrum Het Wandelbos

Aan het Dillepad in Tilburg kun je ook terecht voor een mooie kerstboom. Deze plek is ideaal voor de inwoners van Tilburg-West en de Reeshof.

#10 Kerstbomenverkoop aan de Wagenaarstraat

Net zoals andere jaren, kun je dit jaar weer aan de Wagenaarstraat mooie kerstbomen halen. Ze hebben verschillende maten en een boom kost tussen de €10,- en de €15,-.

#11 Tweedehands kunstbomen

Ben je opzoek naar een ander alternatief? Via Marktplaats is er genoeg keus als het gaat om tweedehands kunstbomen.

Waar koop jij je kerstboom?

Staat de plek waar jij altijd je kerstboom haalt er niet tussen? Laat het ons dan weten in de reacties en help alle Tilburgers naar een mooi gedecoreerd huis!

Reageer op dit bericht