Tip van de week – Dwaalboktour organiseert lente-editie op Eerste Paasdag!

In de wekelijkse rubriek ‘Tip van de week’ tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo proberen wij jouw leven in Tilburg nóg leuker te maken. Deze week een algemene tip van onze redactie. De organisatie van de Dwaalboktour heeft namelijk deze week bekendgemaakt dat ze tijdens Pasen weer een lente-editie gaan organiseren. Dat betekent dat je bij diverse horecazaken verschillende biertjes van diverse brouwerijen kunt proeven. Lees snel verder. 

De Dwaalboktour is inmiddels een begrip in Tilburg. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen waarbij je bij verschillende horecazaken in het Dwaalgebied biertjes kunt proeven. De volgende editie staat op zondag 31 maart (Eerste Paasdag) op het programma. Van 14:00 – 20:00 uur kun je bij onderstaande kroegen verschillende lentebieren proeven.

  • Biercafé Kandinsky
  • Café Jack’s
  • Steck013
  • Het Wapen van Tilburg
  • Stadscafé de Spaarbank
  • Hostel Roots
  • Little Devil

Diverse brouwerijen

Of je nu van traditionele bieren houdt of van craft beer, de Dwaalboktour heeft voor iedere bierliefhebber genoeg te bieden. Tijdens de Dwaalboktour kun je bij de deelnemende horecazaken voor €3,50 een proefglas bier drinken. Aan welke brouwerijen je dan moet denken? Jopen, Frontaal, Kees, Eeuwige Jeugd, Muifel, Rock City, Basqueland en Weihenstephaner bijvoorbeeld.

Je bepaalt tijdens de Dwaalboktour zelf in welke volgorde je de kroegen bezoekt en hoe lang je bij een bepaalde kroeg blijft hangen. Oftewel: een ongedwongen laagdrempelige kroegentocht waar jij zelf kunt ontdekken waar het voor jou gezellig is.

Meer informatie

Wil jij op de hoogte blijven van alle updates rondom de Dwaalboktour? Zodat je weet welke biertjes je bij welke kroeg kunt drinken bijvoorbeeld? Zorg dat je deze Instagrampagina en deze Facebookpagina volgt.