Nieuws

uittips
Let op! Dit artikel is al 185 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De leukste uittips in Tilburg dit weekend: vakantiekermis, picknick Willem II Stadion, Terrasfestival en veel meer

De vakantie is inmiddels in volle gang en er wordt gelukkig steeds meer georganiseerd. Ben jij benieuwd naar de allerleukste uittips in Tilburg dit weekend? Lees dan hier wat er op 17, 18 & 19 juli 2020 allemaal te doen is in de stad. 

Uitgelichte uittips

Vakantiekermis in de binnenstad

Vanaf vrijdag staat de vakantiekermis op het programma in Tilburg. Er staan ruim vijftig attracties en daar kun je tien dagen lang van genieten. De vakantiekermis staat op het Besterdplein, de Paleisring, het Koningsplein en het Stadhuisplein.

Picknicken op het veld van Willem II

Eenmalige kans: je kunt zaterdag picknicken op de grasmat van het Koning Willem II Stadion. Er zijn nog picknickplekken te vergeven.

Zomerdeals bij Voltage

Dit is toch wel een top activiteit voor de de zomervakantie: Voltage heeft nu zomerdeals waardoor je met korting kun karten, lasergamen en bowlen. Zo kun je 2x karten en 2x lasergamen voor €27,- of 2x lasergamen en 55 minuten bowlen voor €20,-.

Vrijdag 17 juli 2020

Zaterdag 18 juli 2020

Zondag 19 juli 2020

Heb jij nog tips?

Organiseer jij binnenkort een (klein) evenement in regio Tilburg. Stuur dan een mailtje naar info@tilburg.com. En check onze uit-agenda voor de allerleukste events in Tilburg de komende periode.