Kerstmarkten in Tilburg

De binnenstad is weer sfeervol verlicht, etalages zijn aangekleed, kerstbomen staan te stralen in huiskamers en de kerstmuziek klinkt overal waar je komt. Kerstmis komt er weer aan!

Hierbij horen natuurlijk ook de kerstmarkten! Heerlijk om overheen te banjeren als alles verlicht is in deze donkere dagen. Ook kom je hier de leukste koopjes tegen voor onder de kerstboom en kun je er genieten met een heerlijk kopje warme chocomel of gluhwein.

Kerstmarkt Paletplein

In het weekend van 19, 20 en 21 december is het drie dagen lang sfeervol vertoeven op het Paletplein. Op vrijdag kun je van ’s ochtendsvroeg negen uur tot ’s avonds acht uur struinen op de kerstmarkt. Zaterdag en zondag kun je van negen uur ’s ochtends tot vijf uur je kerstinkopen doen.

Kerstbraderie Wagnerplein

Zaterdag 20 december is het sfeervol kerstshoppen op het Wagnerplein met live muziek en koren. Op zondag 21 december is er in Tilburg Noord een grote kerstbraderie bij winkelcentrum Wagnerplein. Volop sfeer en beleving door de live muziek en koren die aanwezig zijn. De winkels zijn die dag ook geopend vanaf 12.00 uur.

Kerstmarkt Heyhoef

Zondag 21 december staat de Heyhoef helemaal in het teken van kerst. Met sfeervolle kersthuisjes, Christmas Carols en winkels die open zijn van 12:00 tot 17:00 uur is de Heyhoef de ideale plek voor je laatste kerstinkopen. Parkeren is natuurlijk gratis!

Antiek Kerstmarkt Koepelmarkt

Tijdens de kerstdagen vindt in de Koepelhal een antiekmarkt plaats. De markt is op Eerste en Tweede Kerstdag open van 9.00 tot 16.30 uur. De entree is zes euro per persoon. Kinderen onder de 12 zijn gratis.