Nieuws

lammetjeskijkdagen
Let op! Dit artikel is al 177 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Knuffel je lam: dit weekend Lammetjeskijkdagen in Tilburg

Ben jij een echte dierenliefhebber? Vind je het leuk om lammetjes te bekijken, te aaien en er zelfs mee te knuffelen? Dan ben je dit weekend bij De Geitenhoeve in Tilburg te vinden. Hier staan namelijk de Lammetjeskijkdagen op het programma

Op zaterdag en zondag opent De Geitenhoeve haar deuren en kun je tussen 11:00 – 16:00 uur terecht om lekker met de lammetjes te knuffelen. De entree bedraagt €1,- per persoon. Er zijn ook verschillende kraampjes aanwezig waar je allerlei producten van de boerderij kunt kopen.

De Geitenhoeve

Bij De Geitenhoeve, gelegen op een steenworp afstand van Bierbrouwerij de Koningshoeven, kun je terecht voor misschien wel de lekkerste biologische geitenkaas van de regio. Er staat een automaat waar je diverse soorten harde en zachte geitenkazen kunt aanschaffen.

Het biologische melkgeitenbedrijf bestaat al sinds 1988. De Geitenhoeve zorgt voor de verzorging van geiten, de geboorte van lammeren in lammertijd en sinds 2018 zijn ze gestart met de thuisverkoop via een boerderijautomaat. Ook fijn: bij de automaat is een picknickplaats waar je kunt genieten van een lekker kopje koffie of thee uit de koffieautomaat.

Ga je komend weekend een kijkje nemen tijdens de Lammetjeskijkdagen, vergeet dan vooral niet iets uit het assortiment mee te nemen om thuis lekker op te eten. Zo hebben ze bijvoorbeeld een heerlijke biologische geitenkaas waar de Isid’or van La Trappe in is verwerkt. Ook verkopen ze andere lekkere kaasjes die ervoor zorgen dat je borrelplank compleet raakt. Goed om te weten: je kunt er ook terecht voor geitenkwark en verse scharreleieren.

Reageer op dit bericht