Nieuws

Reeshof muzenconcerten
Let op! Dit artikel is al 431 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Muzenconcerten keren komende zomer terug in de Reeshof

Goed nieuws voor bewoners van het grootste stadsdeel van Tilburg. De Muzenconcerten keren ook komende zomer weer terug in de Reeshof. Op vier dinsdagen in augustus kun je weer genieten van gratis optredens. 

Foto: Corné Hannink

Nadat Palm Parkies zich vorig jaar terugtrok met zomeravondconcerten in het Reeshofpark, namen verschillende vrijwilligers de taak op zich om alsnog concerten in het park te organiseren. ”Socialiseren is moeilijk in de Reeshof. Er zijn veel tweeverdieners die veel verplichtingen door het hele jaar hebben, juist daarom is het belangrijk om de Muzenconcerten voort te zetten,” valt te lezen op de website van de Muzenconcerten.

Vier muzenconcerten in augustus

Een heerlijke zomeravond, een biertje of wijntje in de hand, leuke mensen om je heen en genieten van de muziek van een coverband. Noteer de volgende data in je agenda:

  • Dinsdag 1 augustus 2017
  • Dinsdag 8 augustus 2017
  • Dinsdag 15 augustus 2017
  • Dinsdag 22 augustus 2017

Op de programmering moeten jullie nog eventjes wachten, maar daar zijn ze achter de schermen hard mee bezig.

Foto’s bekijken

Ben jij benieuwd hoe gezellig de Muzenconcerten zijn? Wij hebben afgelopen jaar meerdere keren een fotograaf op de zomeravondconcerten afgestuurd. Bekijk hieronder een sfeerimpressie of de volledige fotoalbums op onze website.

Reageer op dit bericht