Nieuws

outlet shopping
Let op! Dit artikel is al 1299 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Outlet shopping in Tilburg

Vlak voor kerst is iedereen op zoek naar een originele outfit en mooie decoratie voor in huis. Daarom hebben we hier de koopavonden en extra openingstijden voor je op een rijtje gezet. Dan blijft alleen nog de vraag waar je het beste kunt gaan winkelen in de laatste dagen voor kerst. En waar vind je meer mooie en betaalbare spullen dan bij een outlet?

We hebben al vaker over outletwinkels geschreven, maar omdat er nogal eens wat veranderd, is hier een overzicht van de actuele outlet stores in Tilburg.

Outlet winkels in Tilburg

  1. Lieke Frederike is een winkel voor tweedehands merkkleding voor kinderen en volwassenen in de Hasseltstraat 137-02. De collectie bestaat voornamelijk uit dames- en kinderkleding, maar vooraan in de winkel is er ook een kleine afdeling voor heren. Naast mooie tweedehands kleding verkoopt Lieke Frederike ook deco-artikelen, boeken, speelgoed en sieraden.
  2. Hoogwaardige vintage kleding vind je bij Sam-Sam in de Noordstraat 82. Eigenaar Adrie de Bruijn haalt de kleding van beroemde merken van over de hele wereld: de cocktailjurken komen uit Dallas, en de pakken laat hij speciaal maken in Turkije. Vintage-winkels uit Oostenrijk, Engeland, Frankrijk en Amerika kopen op hun beurt weer bij Sam-Sam in. Ook de samenwerking met Sjak van Bussel, die in de winkel vinylplaten verkoopt, is bijzonder. Sjak is gespecialiseerd in nieuwe elektronische muziek, waarvan de oplages vaak klein zijn. Hij is ook regelmatig als dj te bewonderen, bijvoorbeeld in 013.
  3. Tot en met het einde van het jaar zit de pop-up store van Haans Lifestyle aan de Ringbaan Zuid 11. De winkel heeft een uitgebreide collectie aan kerstdecoratie, meubels en andere artikelen zoals vazen, spiegels en foto’s voor aan de wand. Het magazijn van deze importeur en groothandel van decoratieartikelen bevindt zich aan de Maidstone 24, en artikelen van Haans zijn normaal gesproken via verschillende tuincentra, woonwinkels, bloemisterijen en webwinkels te krijgen. De pop-up store heeft een eigen Facebook-pagina.
  4. Die leuke theepot of mooie kaarsen van de HEMA mogen natuurlijk ook niet ontbreken tijdens de kerst. Gelukkig heeft ook deze winkelketen een outlet in Tilburg, en wel in de Jan Heijnsstraat 10. Bij de zogenaamde HEMarkt-winkels vind je veel van de leuke HEMA-spullen met een flinke korting. Als je niet de deur uit wil, kun je natuurlijk ook kijken bij de online sale.
  5. Het is natuurlijk alleen wat voor liefhebbers, maar Thielen Diervoeders heeft een outlet voor ruitersportkleding. In de winkel aan de Hultenseweg 79 vind je onder andere jassen, rijbroeken, wedstrijdblouses en sweaters van bekende merken als Kingsland en Kentucky. Ideaal als kerstcadeau voor de paardenliefhebbers in je familie. Kijk hier voor de openingstijden tijdens de feestdagen.
  6. Heb je na al het struinen in de winkels nog steeds niets gevonden? Zoek dan eens naar online-outlets en -uitverkopen. Op de website van Peter Hahn vind je bijvoorbeeld naast een pagina met kortingen tot 60 procent, ook een extra outlet-afdeling voor merkkleding waar de meeste artikelen wel 70 procent zijn afgeprijsd. Een leuke outlet voor decoratie-artikelen vind je bijvoorbeeld bij Woononline. Let wel op hoe lang de bezorgtijd is, want je wil natuurlijk niet dat je koopjes pas na de kerst aankomen.

Reageer op dit bericht