Nieuws

pizzamobiel

Pizza eten in de Spoorzone: De Pizzamobiel opent pop-up bij Stoom013

Pizza: wie houdt er niet van? Weinig Tilburgers in ieder geval, gezien de rijen bij Happy Italy en de vele pizzakoeriers die door de Tilburgse straten crossen. Vanaf vrijdag 12 juni hebben pizzaliefhebbers er een fijne plek bij om een pizza te scoren. De Pizzamobiel gaat vanaf dan namelijk elke vrijdag pizza’s maken bij Stoom013.

En die pizza’s zien er heerlijk uit! Met zijn mobiele pizza steenoven komt Jaime van de Pizzamobiel dus iedere vrijdag pizza’s bakken. Zijn missie: pizza’s bakken en inspireren. Als locatie om dit te doen is Stoom013 natuurlijk top. Lekker picknicken op het gras met een biertje, wijntje en lekkere pizza: dat beloven fijne zomeravonden te worden.

Elke vrijdag vanaf 15:00 uur

Wil jij zo’n lekkere pizza scoren? Vanaf vrijdag 12 juni kun je iedere vrijdag vanaf 15:00 uur terecht bij Stoom013 in de Spoorzone. De pizza’s kun je zowel direct bij Stoom013 opeten als to-go meenemen.

Overigens is Stoom013 ook op andere dagen een aanrader om te bezoeken. Ze hebben heerlijke koffie, lekkere broodjes, biertjes en nog veel meer. Op de hoogte blijven van actuele updates? Volg Stoom013 dan even op Instagram!

Reageer op dit bericht