Nieuws

burger king
Let op! Dit artikel is al 1564 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tien minuutjes rijden vanaf Tilburg: Burger King opent de deuren

Je moet er een klein stukje voor rijden, maar dan kunnen ook Tilburgers genieten van een snelle hap bij de Burger King. De Amerikaanse hamburgerketen opent vandaag de deuren in Gilze. Whoppers scoren kan nu aan de rand van snelweg A58, waar voorheen het wegrestaurant van Van der Valk was gevestigd.

Al jaren roepen Tilburgers wanhopig op de komt van de Burger King. Eerder dit jaar deden twee Tilburgers bijvoorbeeld een oproep om de directie van Burger King Nederland te overtuigen om zich in Tilburg te vestigen.  Ook op de Facebookpagina van Burger King Gilze blijven Tilburgers hun best doen om duidelijk te maken dat er veel animo is voor een vestiging in de stad. Daar wordt (voorlopig) nog geen gehoor aan gegeven.

Restaurant en Drive-in

Burger King Gilze opent in de loop van donderdagochtend de deuren na een flinke verbouwing. Je kunt je Whopper, Big King XXL, Mountain Double Steakhouse, Twister Fries en nog veel meer in het restaurant opeten of afhalen door de drive-in. In hetzelfde pand opende Subway eerder haar deuren.

Reageer op dit bericht