Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1199 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Uitbreiding dienstverlening Prins Heerlijk bij Factorium Podiumkunsten

Sinds september 2014 verzorgt Prins Heerlijk de daghoreca op de hoofdlocatie van Factorium Podiumkunsten (Koningsplein 11a). Vanaf januari 2016 is deze dienstverlening uitgebreid; Prins Heerlijk neemt dan alle horeca-activiteiten op zich, ook in de avonduren.

Ook in de avonduren

Prins Heerlijk in Factorium was al een fijne plek om een kop koffie te drinken, een broodje te eten of iets anders te nuttigen. Vanaf januari treffen de bezoekers van Factorium Podiumkunsten de medewerkers van Prins Heerlijk ook in de avonduren aan.

In de regel is dat van maandag tot en met zaterdag van 9.30 uur tot en met  23.00 uur. Op het moment dat er een voorstelling of andere activiteit op zondag of in de avonduren plaatsvindt, wordt de openstelling hierop aangepast.

Uitbreiding van de kaart

Een uitbreiding van de horeca betekent ook een uitbreiding van de kaart. Prins Heerlijk draagt er zorg voor dat de bezoekers van Factorium Podiumkunsten ook in de avonduren kunnen genieten van een overheerlijke maaltijd die is bereid met veel enthousiasme en toewijding!

Reageer op dit bericht