Dagprogramma Tilburgse kermis woensdag 27 juli

Informatie
Datum:
27 juli 2022
Tijd:
12:00 tot 23:30
Prijs: Gratis
Locatie:Binnenstad Tilburg
kermisprogramma woensdag 27 juli

Ga jij op woensdag 27 juli naar de Tilburgse kermis? En ben je benieuwd wat er allemaal te doen is? Wij zetten het voor je op een rijtje. Zo weet je precies wat er waar allemaal te doen is. Lees snel verder. 

Openingstijden & attracties

De Tilburgse kermis is op woensdag 27 juli van 12:00 – 01:00 uur geopend. De kermislint loopt van de Schouwburgring tot en met de Besterdring. Er staan dan ook honderden attracties op het kermisterrein. Benieuwd welke allemaal?

Tips voor met het hele gezin

Theaterfestival LunaLunaLuna in het Wilhelminapark

In het Wilhelminapark kun je genieten van theaterfestival LunaLunaLuna. Dit is een bonte verzameling van theater, muziek en rariteiten. Het is een theatrale oase voor intiem spektakel temidden van het jachtige kermisgeweld.

Oud Hollandse spellen in het Dwaalgebied

Villa Familla in het Dwaalgebied staat van maandag 25 juli tot en met vrijdag 29 juli in het teken van Oud Hollandse spellen. Je kunt hier samen met de kids gratis leuke activiteiten doen. De kinderen worden vermaakt en jij kunt lekker ontspannen.

Buitenbioscoop aan de Piushaven

Op woensdag 27 en donderdag 28 juli verandert de Piushaven voor twee avonden in een gratis buitenbioscoop. Vanaf de kant ter hoogte van restaurant Harboury en Stadsbrouwerij013 of vanaf een bootje op het water kun je rond de schemer genieten van een mooie filmavond. Het grote scherm van 10 x 6 meter staat aan de overkant bij de Vendelierstraat/Havendijk. Op woensdag draaien ze de film ‘The Lost City’.

De leukste feestjes

Benieuwd naar de leukste feestjes op woensdag 27 juli? We zetten het voor je op een rijtje.

Zanger Kafke en meer in de Amstel Bierhal

Woensdag treden Zanger Kafke, Gullie, Buren van de Brandweer en DJ Coenio op in de Amstel Bierhal. De toegang is uiteraard gratis.

Manilla & Jungle Moto in het Oranjestraatje

Op het buitenpodium voor Gin Fizz geniet je van optredens van Manilla & Jungle Moto. De toegang is gratis.

Carnavalsdeuntjes met Kruiken Feesie

Carnavaleske deuntjes tijdens de Tilburgse kermis op het Straatfeesie van Bruin Kafee, De Vos en de craen en De Baret! DJ Calvin Rigter is er helemaal klaar voor, dus trek je groen-oranje sjaal maar uit de kast!

Feestjes in de horeca

Ook bij diverse horecazaken is van alles te doen. Namelijk:

De kermis ontwijken

Niet zo’n fan van de kermis? Liever een rustig vakantiegevoel in Tilburg? Dan ben je bij Gourmet Market Central Station helemaal op je plek. Tijdens de Tilburgse kermis heeft de foodhall een hoop voor je in petto. Zo wordt het terras zomers aangekleed met strandstoelen, palletbankjes, groen en gezellige verlichting en serveren diverse keukens in de foodhall kermisspecials. Dagelijks staat er een dj fijne muziek te draaien die past bij een stadstuin. De foodhall is tijdens de kermis dagelijks geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur.

Meer informatie

De Tilburgse kermis is tien dagen lang gratis te bezoeken. Dagelijks rijdt er een kermistreintje. Je kunt op verschillende plekken op- en afstappen. Het kermistreintje is helemaal gratis en rijdt tussen 14:00 – 22:00 uur.

Ook kun je dagelijks een kermis-expositie bezoeken. De kermis-expositie vindt plaats in de spiegeltent op de hoek van de Spoorlaan en het NS-plein. Je kunt de kermisexpositie de gehele kermis gratis bezoeken.

Natuurlijk is de Tilburgse kermis veel meer dan attracties. Er worden namelijk verschillende evenementen, festivals en feestjes georganiseerd. Het complete overzicht daarvan vind je hier. 

Ga jij de Tilburgse kermis niet bezoeken maar wil je wel live genieten van alles wat er te doen is? Kermis FM zendt weer tien dagen live uit.