Laden Evenementen

Dance battles op de 013 Dance Floor op het Pieter Vreedeplein

Informatie
Datum:
16 oktober 2021
Tijd:
13:00 tot 17:00
Prijs: Gratis

Op zaterdag 16 oktober wordt er gebattled op de 013 Dance Floor. En hoe! The Next Step brengt een ‘all style battle’ terug naar de straat met een internationaal niveau. Voor dansers dé kans om in diverse battles het prijzengeld binnen te slepen en voor het publiek om midden op het Pieter Vreedeplein alle soorten hiphopdans te zien competitieverband. 

Het evenement

Het is een evenement van het Tilburgse Concept Urban Playgrounds. Eerder werden er al evenementen met sporten zoals free runnen en skaten georganiseerd. Ditmaal is het de beurt aan dans. Streetdans, breakdance en hiphopdance zullen veel aan bod komen deze middag. Er zullen tijdens deze middag verschillende teams tegen elkaar strijden om uiteindelijk de beste van de dag te worden en om het prijzengeld binnen te slepen. De battles zullen van hoog niveau zijn dus dat betekend een top middag te worden. Het evenement start om 13:00 uur en zal tot ongeveer 17:00 uur duren.

Bezoek

Je bent als inwoner van Tilburg en omstreken uitgenodigd om te komen kijken tijdens deze middag. Dus kom alleen of met je vrienden en geniet van de gave battles die op de dag zullen plaatsvinden.

Extra info

Eerder schreven we al een artikel over Urban Playgrounds waarin we veel informatie hebben vermeld. Bekijk dat dus vooral voor de nodige in’s and out’s. De site van Center of Tilburg verteld je precies wat het programma qua evenementen is.