De Andersons met voorstelling ‘Een andere wereld’ bij het Reeshof Theater

Informatie
Datum:
27 november 2021
Prijs: €12,50
Locatie:Schouwburg Concertzaal Tilburg

Op zaterdag 27 november komen De Andersons naar het Reeshof Theater. De gloednieuwe voorstelling ‘Een andere wereld’ is heel divers maar toch toegankelijk, kortom zeker de moeite waard. De voorstelling start om 20:30 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast rustig plaats kunt nemen. Lijkt het jou leuk om deze voorstelling te bezoeken? Lees dan snel verder voor alle info!

De voorstelling

Een gloednieuwe reeks voorstellingen op locatie in de Reeshof. Onder de noemer Reeshof Theater programmeert theatermaker Boy Jonkergouw een divers en toegankelijk programma voor jong en oud in de Heyhoef! Vanavond de muzikale voorstelling Een andere wereld van De Andersons. Op haar zestigste klom Astrid Lindgren voor het oog van de camera in een boom, terwijl ze riep: “Er staat nergens in de wet van Mozes dat oude wijven niet in bomen mogen klimmen.” Volwassenen denken vaak dat vroeger alles beter was, omdat ze toen nog keken als kind: onbevangen, zonder vooroordeel, voordat groepsdruk en faalangst bezit van ze namen. Het leven was een spel. De kunst is zo te blijven leven en zo te blijven kijken. Maar hoe blijf je een levenskunstenaar als je voortdurend struikelt over doemscenario’s? Gewapend met liedjes, humor en existentiële vragen gaan De Andersons op zoek naar antwoorden die ons allemaal aangaan. Ze zoeken hun toevlucht bij Astrid Lindgren. De schrijfster die jong en oud wees op het mooie en ongrijpbare in de wereld en die zich inzette voor vrede, gerechtigheid en kinderrechten. Ze werd in heel Scandinavië gezien als de wijze vrouw bij wie je je hart kon luchten en die je om raad kon vragen. De Andersons zijn jonge ouders die op bezoek gaan bij Astrid Lindgren. Bij haar begint hun zoektocht naar dat wat écht waarde heeft.

Interesse?

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Bestel dan gemakkelijk je kaarten via de website. Een kaartje voor de voorstelling kost €12,50. Om alvast in de stemming te komen kan je deze video kijken die je alvast kort een kijkje geeft wat de avond te bieden heeft.