Laden Evenementen

I Love Silent Disco WINTERfestival in het Spoorpark

Informatie
Datum:
16 december 2022 19:00
-
17 december 2022 01:00
Locatie:Spoorpark

Liefhebbers van silent disco opgelet! Er komt een heus ilovesilentdisco WINTERfestival in het Spoorpark tijdens “De Wintertuin“! Het festival staat op vrijdag 16 december 2022 op het programma en duurt van 19:00 tot 01:00 uur.

Drie eerdere edities op het Willemsplein raakten compleet uitverkocht, de Muzentuin barstte stilletjes uit haar voegen. Wat je kunt verwachten? Honderden koptelefoons, drie kanalen en minstens zoveel gezelligheid binnen in de verwarmde “the Barn” van De Wintertuin. Op het ene kanaal geniet je van hitjes, op het andere kanaal “het alternatief” en op het laatste kanaal van feestmuziek.

De silent disco is voor alle leeftijden.

Ticketinfo

Kaarten zijn te koop vanaf 11 oktober 19:00 uur. De eerste tickets kosten maar één euro, maar er zijn er ook maar 10 van beschikbaar. De tweede fase kost je twee euro, daar zijn er 20 van beschikbaar. Steeds komt er per nieuwe fase een euro bij en is een tienvoud van het bedrag aan tickets beschikbaar. 30 Tickets voor 3 euro, 40 tickets voor 4 euro, enzovoort. Wees dus snel, en kies wijs.

Kaarten zijn te koop via deze website.