Laden Evenementen

Koningsdag in het Spoorpark

Informatie
Datum:
27 april 2022
Tijd:
11:00 tot 22:00
Prijs: Gratis
Locatie:Spoorpark

Tijdens Koningsdag kan het zomaar eens héél gezellig gaan worden in het Spoorpark! Terwijl het dak van het T-huis het decor is van Disco Snolly, is er op het grasveld van het park een spelletjesmiddag “De Spoorparkspelen” met leuke optredens en organiseert de Spoorpark Kiosk samen met ilovesilentdisco.nl een stil feestje. Het is de eerste keer dat Koningsdag in het Spoorpark gevierd kan worden.Het Spoorpark is voor iedereen vrij toegankelijk tijdens Koningsdag, een leuk evenement voor jong en oud. “Het belooft een ongedwongen gezellige dag te gaan worden, met voor ieder wat wils. Echt een soort buurtfeest, maar dan voor de hele stad. Overal is wat te doen, en als je lekker niets wil doen en gewoon picknickend van het park wil genieten is dit ook gewoon mogelijk,” zegt Daan van ilovesilentdisco.nl.

Spoorparkspelen

Daarnaast kan er op het middenveld van het park volop gespeeld worden. “Er is toch niets leuker op zo’n dag dan al die kids met een grote glimlach rond te zien lopen,” vertelt Teun (19) enthousiast, hij is de organisator van de Spoorparkspelen. “Echte ouderwetse spelletjes zoals blikgooien, zaklopen, flessenvoetbal en nog veel meer.” Om de boel muzikaal te omlijsten komen er kleinschalige optredens.“We willen deze artiesten een podium bieden, zodat ze hun talenten kunnen laten zien aan iedereen.”

Silent disco

Om mee te doen aan de silent disco kun je bij de Spoorpark Kiosk een koptelefoon huren voor 5 euro of reserveer deze vooraf in hun ticketshop. Je kunt dan gaan en staan in het Spoorpark waar je maar wil, maar het gezelligste is natuurlijk bij één van de 3 dj booths welke verspreid staan over het park. Er zijn drie verschillende muziekkanalen. Bij de Spoorpark Kiosk is tevens de mogelijkheid om een drankje of hapje te scoren! De silent disco is voor alle leeftijden.

Disco Snolly en T-Huis

Op het dakterras van het T-Huis in het Spoorpark geeft Disco Snolly een feestje. Deze rooftop sessie is al helemaal uitverkocht, maar het restaurant en terras van T-huis zelf zijn gewoon geopend voor lunch, diner of een borrel.De Spoorparkspelen beginnen al rond 11:00 uur, de silent disco vanaf 15:00 uur.