Martine Sandifort komt naar Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
08 oktober 2021
Prijs: €17,50
Locatie:Schouwburg Concertzaal Tilburg

Op vrijdag  8 oktober 2021 treedt Martine Sandifort Namasteetjes op bij Schouwburg Concertzalen Tilburg. De show start om 20:30 uur maar de zaal is al eerder open om alvast in de stemming te komen. Alleen of gezellig met je vrienden. Het beloofd een leuke avond te worden voor jong en oud die jij niet wil missen. De ticketprijzen starten vanaf €17,50. Zou je graag eerst nog wat extra informatie willen? Lees dan snel dit bericht en haal je kaarten!

Een groot succes

Voor de liefhebbers van cabaret & comedy Ben jij op zoek naar geluk, rust en balans in je leven? Wil je eindelijk eens zorgeloos en van het leven genieten? Dan moet je niet bij Martine Sandifort zijn! Met haar online-trainingen Creëer je eigen crisis, Het is wat het is! en Ben je er nou nog niet overheen? heeft Martine het afgelopen jaar al duizenden mensen naar de klote gecoacht: en met succes!

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Het team van Schouwburg Concertzaal Tilburg bestaat uit toegewijde en professionele medewerkers, die allen bereid zijn een stapje extra te doen. Stichting Theaters Tilburg kent een bestuur en een Raad van Toezicht, en voldoet aan de Code Cultural Governance. Alles wat we doen begint en eindigt bij dat unieke live moment tussen publiek en artiesten. Het draait hier om de ontmoeting die we voor en met hen tot stand brengen. We verbinden ons aan de inwoners en organisaties in de stad. We willen dat iedereen zich hier welkom voelt en zich herkent in wat we doen.

Interesse

Lijk het je leuk om hier bij te zijn? bestel je tickets dan via de volgend link. Voor verdere informatie betreffende de show en tickets kan je terecht op de site van Schouwburg Concertzaal Tilburg.