Laden Evenementen

Muzikale voorstelling “De Ontspoking van De Stilte” bij De Nieuwe Vorst in Tilburg

Informatie
Datum:
07 november 2021
Tijd:
15:00 tot 17:00
Prijs: Variërend

Op zondag 7 november kun je kijken naar de voorstelling “De Ontspoking van De Stilte” bij De Nieuwe Vorst in Tilburg. Het begint om 15:00 uur. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Lees hier dan alle informatie over de voorstelling. 

Kat en muis

Een merkwaardig heerschap vindt bij thuiskomst zijn huis bevolkt met spoken. Het probleem is, dat hij dat zelf niet weet. In een kat-en-muisspel van mens en spook wordt zijn wereld overhoopgehaald. Kortom het beloofd een top middag te worden voor jong en oud.

De voorstelling

De Ontspoking is een muzikale droomvoorstelling voor iedereen die rustig wil slapen. Een ironische, woordeloze presentatie van dans en muziek, waarin vier dansers, drie zangeressen en een multi-instrumentalist alle ruimte krijgen en nemen om te excelleren op het podium. De voorstelling is een muzikale samenwerking van dansgezelschap de Stilte, Buma Boy Edgar-prijswinnaar Martin Fondse en de zangeressen Anna Serierse, Marit van der Lei en Edison-genomineerde Sanne Rambags.

Interesse

Lijkt het je leuk om hier bij te zijn? Bestel dan snel je kaarten via de website. Een normaal kaartje kost €8,00 euro en studenten van de FHK betalen slechts €4,00 euro.