Laden Evenementen

Nieuwe film bij Heyhoef Cinema: ‘Joker’ van de regisseur Todd Philips

Informatie
Datum:
11 maart 2022
Tijd:
14:00 tot 16:30
Prijs: €5,

Op vrijdagmiddag 11 maart en op zaterdagavond 12 maart vertoont Heyhoef Cinema de film Joker uit 2019, een Amerikaanse film van de regisseur Todd Philips. Lees snel verder voor meer informatie.

Joker

De film, die best een thriller genoemd mag worden, gaat over Arthur Fleck. Deze wordt gespeeld door Joaquin Phoenix, die een geweldige rol neerzet, bekroond met diverse prijzen zoals de Golfden Globe en een Oscar .

Aanvankelijke een kwetsbare man, met een aandoening. Hij krijgt regelmatig ongecontroleerde lachbuien, waarvoor hij  behandeling en medicijnen  krijgt van de sociale dienst in de achterstandswijk in New York, waar hij met zijn moeder woont. Door diverse omstandigheden wordt hij van een vrij verlegen man die optreedt als clown in een kinderziekenhuis  een gewelddadige moordenaar. De vergelijking met de  superschurk “The Joker” uit de Batmanstripverhalen wordt steeds duidelijker. Uiteindelijk wordt zijn gedrag steeds meer bizar en de film steeds spannender.

Hoewel er ook kritiek was op de film, gezien het vele geweld, maar daar  had de regisseur zijn critici al op voorbereid door zijn eigen film “compleet gestoord “te noemen. Maar gaat u dat zeker zelf beoordelen!

Praktische informatie

  • Waar: Wijkcentrum Heyhoef, Kerkenbosplaats 1, 5043 RX Tilburg;
  • Wanneer: vrijdagmiddag 11 maart, 14:00 uur en zaterdagavond 12 maart, 20:00 uur;
  • Toegang graag contant; €5,-  inclusief kop koffie of thee bij aanvang van de film.

Ook wilt Heyhoef Cinema graag de aanbieding voor de Cinema Strippenkaart onder de aandacht brengen. Je kunt een strippenkaart kopen, waarmee je vijf Filmvoorstellingen (normale entree €5,-) kunt bezoeken voor slechts €20,-! De toegang geldt zowel voor het reguliere, maandelijkse aanbod, als voor geprogrammeerde “Film Specials”. De toegang is voor de strippenkaarthouder (niet op naam) en zijn/haar introducees.

Op donderdagavond 31 maart draaien ze weer een themafilm. Nadere informatie volgt.