logo
Laden Evenementen

Popronde Tilburg in de Tilburgse binnenstad met ruim 60 optredens

Informatie
Datum:
28 oktober 2021
Tijd:
15:00 tot 23:59
Prijs: €5,

Het grootste rondreizende festival van Nederland doet dit jaar wederom onze stad aan. Dat betekent dat de binnenstad van Tilburg op donderdag 28 oktober in het teken staat van de Popronde. Op verschillende plekken kun je genieten van livemuziek. Het programma is inmiddels bekend. 
Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum een etalage voor opkomend Nederlands talent. Naast cafés en poppodia fungeren ook kunstgalerieën, de bibliotheek en andere bijzondere plekken als podia. Zo kun je genieten van optredens in nieuwe locaties zoals De Nachtzuster (Carré), Focus Food Bar, Museum de Pont, Stadscafé Brick, Bruin Kafee en Rijslust.

Programma

Ben jij benieuwd op welke locaties je op welk moment kunt genieten van livemuziek? Check dan deze website. Onder andere LUCAS, DADA, MAYLEAF en Changing Tides maken hun opwachting tijdens de Popronde.

Mocht je nog een motivatie zoeken waarom je de Popronde zeker moet bezoeken? Je kunt hier de allergrootste artiesten van de toekomst nu al op het podium zien. Zo maakten acts als Kensington, Racoon, De Staat, Chef’ Special, Rondé en My Baby voordat de doorbraken onderdeel uit van de Popronde.

Het programma start op donderdag 28 oktober vanaf 15:00 uur en eindigt voor middernacht. Oftewel: je kunt de hele dag door genieten van prachtige optredens.

Meer informatie

Je kunt alle concerten bezoeken met een passe-partout die je online kunt aanschaffen. Zo’n passe-partout kost slechts €5,- en daarvoor kun je dus zoveel optredens als je wilt bezoeken tijdens de Popronde.

Wil je meer informatie over dit leuke evenement? Check dan deze website. Ben je benieuwd naar beelden van een eerdere editie? Check dan dit foto-album.