Laden Evenementen

Schouwburg Concertzaal Tilburg presenteert Melomaniac

Informatie
Datum:
21 november 2021
Tijd:
14:30 tot 16:30
Prijs: €14,50

Op zondag 21 november komt Maas Theater en Dans met hun voorstelling bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. Het is een feestelijke cross-over van live muziek, persoonlijke verhalen en breakdance. Kaarten voor deze voorstelling kosten €14,50. Lijkt jou het leuk om hier bij te zijn? Lees dan snel alle informatie over de voorstelling en bestel je kaarten.

De voorstelling

Dansers, musici en een dj dagen elkaar uit in een gevecht om de aandacht van het publiek. Uiteindelijk vinden ze elkaar in de liefde voor muziek. Muziek waarbij je wel moet bewegen! Al eerder vonden het Rotterdams Philharmonisch Orkest en MAAStd elkaar in een cross-over, waarin breakdance en 150 jaar muziek elkaar ontmoetten. Nu komt er een nieuwe versie mét een nieuwe setlist van klassieke en moderne muziek. Een uniek mix-concept dat garant staat voor een knetterende chemie tussen musici en dansers.

Extra informatie

De voorstelling begint zondag 21 november om 14:30 en zal tot ongeveer 16:30 duren. Tickets voor deze voorstelling kosten €14,50 en zijn gemakkelijk via de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg te bestellen.