Laden Evenementen

Stichting NANOEK presenteert muzikaal kunstwerk bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
10 november 2021
Tijd:
20:15 tot 21:30
Prijs: €12,50

Op 10 november presenteert Stichting NANOUK een muziekaal kunstwerk bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. Maak je klaar voor een avond vol talent. Kaartjes zijn te koop vanaf €12,50. Lijkt jou dit wat? Lees dan verder.

De voorstelling

Ontdek het talent van De Nieuwe Lichting! Waar de afstudeerders van de muziektheater- en musicalopleidingen zich voorheen presenteerden in hun afstudeervoorstellingen, vielen deze afgelopen jaar vanwege de coronamaatregelen veelal weg. Stichting NANOEK presenteert vanavond daarom een uniek en muzikaal gesamtkunstwerk. Afstudeerders van de verschillende opleidingen verenigen zich en laten met virtuoze brutaliteit zien wat ze in hun mars hebben. Maak je klaar voor een avond vol talent en met gastartiesten die ze bijstaan, afwisselend per avond zijn dat Renée van Wegberg, Sanne den Besten, Wart Kamps, Lucretia van der Vloot, Doris Baaten, Lisse Knaapen, Job Greuter of Dominique de Bont.

Interesse?

Wil jij hier graag bij zijn? Ga dan naar de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg voor kaartjes en meer informatie. Het vindt plaats op 10 november en een kaartje kost €12,50.