Laden Evenementen

Winterfilm: The Nice Guys bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
12 februari 2023
Tijd:
15:30 tot 17:30
Prijs: Pay what you want

Op zondag 12 februari kun je terecht bij De Nieuwe Vorst voor weer een winterfilm. Deze keer staat de film ‘The Nice Guys’ op het programma. Iedere zondag van februari kun je in de Rode Salon van De Nieuwe Vorst terecht voor een leuke film.

The Nice Guys

Los Angeles, de jaren 70. Holland March (Ryan Gosling) is een eigenzinnige en vertroebelde privédetective die een onverwachte samenwerking met het ingehuurde werkpaard Jackson Healy (Russell Crowe) aangaat. Samen trachten ze de verdwijning van een meisje op te lossen die al snel in verband wordt gebracht met de dood van een pornoster. Naarmate ze dichter bij de waarheid komen, merken ze dat er een grote samenzwering gaande is.

Pay What you Want

Voor deze voorstelling hanteren we ‘pay what you want’. Jij bepaalt zelf wat je wilt en kunt betalen. Van elk bedrag, hoe klein ook, worden wij blij en het helpt ons werk van jonge makers te kunnen blijven presenteren.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht op de website van De Nieuwe Vorst. Alvast in de stemming komen? Kijk dan de trailer van de film hier!