Avans Hogeschool

fONTYS-LOGO.jpg
Informatie
Adres:Prof. Cobbenhagenlaan 13
Geen openingstijden beschikbaar
Over Avans Hogeschool

Avans Hogeschool: barstensvol talent

Avans Hogeschool heeft 54 hbo-opleidingen, 28.000 studenten en 2.400 medewerkers. Behoort al jarenlang tot de top drie van hogescholen van Nederland. En heeft locaties in Breda, ’s-Hertogenbosch en Tilburg. We leggen de lat hoog. Ook voor onszelf.

Onze speerpunten zijn:

• Persoonlijke aandacht: Avans zet in op kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. Studenten en medewerkers staan bij ons centraal. Dit draagt bij aan een goed studieresultaat en werkplezier. Daarom houden we onze academies klein. En de professionele ruimte voor onze medewerkers juist groot. Zo bouwen we samen aan een goed georganiseerde hogeschool waar je gezien wordt. Niemand is een nummer. We helpen studenten om een opleiding te vinden die past bij hun talenten. Bij wie ze zijn. Of wie ze willen worden. Voordat studenten bij ons komen studeren hebben we al kennisgemaakt via het intakegesprek. Dat persoonlijk contact blijft, zolang zij hier studeren. En daarna.

• Ambitie: Avans daagt je uit. Om je talenten te ontwikkelen en je grenzen te verleggen. We zien graag passie en ambitie bij iedereen binnen Avans. En verwachten van medewerkers en studenten dat zij streven naar succes en kwaliteit. Dat zij het allerbeste uit zichzelf halen. We bieden extra’s, zoals een vreemde taal, ondernemerschap, duurzaam denken en reflectie op persoonlijke verantwoordelijkheid. Onze studenten doen ervaringen op en ontwikkelen competenties die zowel in werk als privé van pas komen. Daardoor krijgt het Avans-diploma een meerwaarde. En kunnen onze afgestudeerden meer teruggeven aan de maatschappij.

• Midden in de maatschappij: Avans staat midden in de samenleving en gaat actief relaties aan met haar omgeving. Niet alleen onze studenten maar ook onze docenten gaan op stage.
Van de 5.000 studenten die jaarlijks afstuderen gaat maar liefst 90% aan het werk in Brabant. Bij bedrijven, instellingen of overheden. Of starten een eigen onderneming.
Avans doet ook mee in regionale economische ontwikkelingen. Onder meer via het Avans Ondernemerscentrum en Avans Ventures. En door praktijkgericht onderzoek. We behandelen onderzoeksvragen uit het werkveld. De resultaten hiervan implementeren we in ons onderwijs.

Ontplooiing
Avans Hogeschool heeft een open blik. We volgen nieuwe ontwikkelingen en actualiteiten. Blijven professionaliseren. En kijken altijd hoe het beter kan. We besteden veel aandacht aan onderzoek, duurzaamheid en regionale verankering. Zo houden we oog voor de lange termijn. Het resultaat is een jaarlijkse aanwas van gedreven nieuwkomers op de arbeidsmarkt. Die niet alleen beroepsprofessionals zijn. Maar ook kritische burgers, die hun verantwoordelijkheden kennen. Die ontplooiing gaat het hele leven door.

DON’T LIMIT YOURSELF.

Kijk op avans.nl.

 

avans tilburg

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten