Q2Events

Q2Events is jouw partner voor evenementen. Ze organiseren openbare en zakelijke evenementen, maar bieden ook ondersteuning waar nodig.

Of het nu gaat om bedrijfsfeesten, presentaties of privéfeesten, aan de hand van jouw budget kan Q2Events een evenement op maat realiseren van 20 tot 10.000 personen. Ook denken ze mee in het ondersteunen van je evenement. Van de programmering tot marketingactiviteiten of van een licht/geluidshow tot promotiedoeleinden.

Zakelijke evenementen

Wil je je personeel, collega’s of het hele bedrijf eens goed in het zonnetje zetten? Q2Events organiseert bedrijfsfeesten op maat, voor zowel grote als kleine bedrijven. Alles is mogelijk, zoals privéfeesten of presentaties. Een perfecte combinatie van locatie, entertainment, eten en drinken maakt ook jouw bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring.

Afhankelijk van het budget, omvang van het personeelsbestand en natuurlijk je eigen wensen is er altijd een aantrekkelijk arrangement samen te stellen. Wat dacht je van all-inclusive arrangementen met top-entertainment voor een vaste prijs. Ze beschikken over voldoende creativiteit om jouw feest tot een succes te maken.

Ondersteuning

Q2Events ontzorgt organisaties en bedrijven. Wil je een top-programmering of een spectaculaire licht- en geluidshow, maar ontbreekt de mankracht of wil je dit gewoon uitbesteden? Neem dan contact met ze op, want ze leveren graag ondersteuning. Ook promotie en drukwerk behoren tot de mogelijkheden. En voor de kosten hoef je het niet te laten. Leveranciers worden netto doorberekend. Je betaalt alleen de inzet van de organisatie-uren.

Locatie