logo

Reeshofplein

Informatie
24 uur geopend
Reeshofplein

Vacatures van Reeshofplein

Over Reeshofplein

Welkom bij Reeshofplein, het terrein van Van Beurden in de wijk Reeshof in Tilburg. Met een divers aanbod aan horeca en voorzieningen is Reeshofplein dé bestemming voor een heerlijk hapje eten, maar ook om je auto te wassen, te tanken of zelfs voor het huren van containers. Ontdek hieronder de verschillende zaken die onder Reeshofplein vallen. 

Restaurant Giardino

Bij Restaurant Giardino kun je genieten van heerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Of je nu zin hebt in een smaakvolle pasta, een verrukkelijke pizza of een culinair hoogstandje, het ervaren team van Giardino staat voor je klaar. Laat je verwennen door de authentieke Italiaanse keuken en beleef een onvergetelijke culinaire ervaring.

Carwash van Beurden

Je auto verdient de beste verzorging en dat is precies wat je krijgt bij Carwash van Beurden. Met professionele medewerkers en geavanceerde apparatuur zorgen ze voor een grondige reiniging van je voertuig. Of je nu een simpele wasbeurt wilt of een complete reiniging, Carwash van Beurden staat garant voor een stralend resultaat. Geef je auto de behandeling die het verdient!

Pompstation van Beurden

Bij het Pompstation van Beurden kun je niet alleen terecht voor brandstof, maar ook voor een ruim assortiment aan producten en diensten. Tank je auto vol met kwaliteitsbrandstof en maak gebruik van de moderne faciliteiten. Of je nu onderweg bent naar je werk, op reis gaat of gewoon een boodschap wilt doen, het Pompstation van Beurden staat altijd voor je klaar.

Verwondertuin Den Rijacker

De Verwondertuin Den Rijacker is een groene oase waarin je kunt ontsnappen aan de drukte van alledag. Met prachtige bloemen, bomen en rustige wandelpaden biedt deze tuin een plek van sereniteit en verwondering. Kom tot rust, geniet van de natuur en laat je inspireren door de schoonheid om je heen. De Verwondertuin Den Rijacker is een ware parel binnen Reeshofplein.

Wassen, verhuur containers en postbussen

Bij Reeshofplein kun je ook terecht voor handige diensten zoals het wassen van je kleding, het huren van containers en het gebruik van postbussen. Deze voorzieningen maken je dagelijkse leven net iets gemakkelijker. Vertrouw op de betrouwbare service van Reeshofplein en maak gebruik van deze handige faciliteiten.

Kerstbomen verkoop

Breng de magie van Kerstmis tot leven met een prachtige kerstboom van Reeshofplein. Tijdens het feestelijke seizoen kun je hier terecht voor de aanschaf van een schitterende kerstboom die je huis zal verfraaien. Kies uit een breed assortiment aan bomen om je kerstviering extra speciaal te maken. Maak van je kerstdagen een betoverende ervaring!

Openingstijden
 • Maandag :
  24 uur geopend
 • Dinsdag :
  24 uur geopend
 • Woensdag :
  24 uur geopend
 • Donderdag :
  24 uur geopend
 • Vrijdag :
  24 uur geopend
 • Zaterdag :
  24 uur geopend
 • Zondag :
  24 uur geopend