1.750 Tilburgse Studentenhuizen in één bestand

PosterLink is een jong en innovatief bedrijf opgericht in Tilburg om (lokale) bedrijven de mogelijkheid te bieden hun doelgroep op een directe manier te benaderen. PosterLink heeft hiertoe als enige in Tilburg een drietal adressenbestanden ontwikkeld en vormt hiermee een unieke partner in de markt.

Adressenbestanden
– 1.750 Tilburgse studentenhuizen
– 5.000 Tilburgse seniorenwoningen
– 120 studentenverenigingen en 170 disputen in heel Nederland

PosterLink ontwikkelt zelf jaarlijks enkele concepten waarmee het lokale bedrijven, gemeente en studenten de ruimte biedt onder de aandacht te komen van hun doelgroep. Daarnaast heeft u als partij de mogelijkheid uw reclamewerk of promotiemateriaal door PosterLink te laten verspreiden.
Op deze directe manier kunnen er lokaal tussen de 7.000 en 10.500 Tilburgse studenten in één keer worden bereikt en vormen de 5.000 Tilburgse seniorenwoningen een bereik van zo’n 10.000 ouderen van 55+. Om de landelijke studentenverenigingen en disputen te bereiken verzorgt PosterLink voor u de verspreiding per post, waarmee duizenden studenten worden bereikt. Voor alle bestanden is het mogelijk te kiezen voor een afbakening per postcode, hoeveelheid, wijk, straat of stad.

PosterLink is gespecialiseerd in studentenbenadering en komt graag tegemoet aan uw persoonlijke wensen om uw doelgroep op een directe manier te benaderen. Heeft u een eigen idee, materiaal of concept om onder Tilburgse studenten of senioren te verspreiden? PosterLink denkt graag met u mee.

–  Uw doelgroep is dichterbij dan u denkt!  –

Interesse? 
Bel voor meer informatie 06 52 66 44 41, mail info@posterlink.nl of bekijk de site op www.posterlink.nl