Opvallend: beweging in V&D en ontwikkelingen in de binnenstad

V&D

De binnenstad blijft ontwikkelen en de stad staat geen dag stil. Vanmorgen maakten wij een wandeling door de binnenstad en kwamen we weer van alles tegen. Zo zagen we beweging in de V&D en komt er een nieuwe Outlet op het Pieter Vreedeplein. Maar er zijn meer ontwikkelingen! 

Nieuwkomers

Norah womenswear is qua uiterlijk een waardevolle toevoeging geworden in de Emmapassage en gingen deze week officieel open. De winkelketen heeft winkels in twintig steden in Nederland en nu dus ook in Tilburg. Ze onderscheiden zich met een brede maatrange.

Opvallend: een ondernemer heeft het lef te openen aan het Koningsplein. Bij Fish & Nuts  kun je terecht om een lekker stukje verse vis te eten. Naast de verschillende soorten vis hebben ze ook heerlijke noten om mee te nemen of gezellig op te eten in het knusse zaakje.

Norah Fish and Nuts

Het pand onder de Intersport op het Pieter Vreedeplein stond al eventjes leeg maar daar komt verandering in. Binnenkort opent er een Outlet waar je onder andere het merk Petrol kunt kopen. In de tijdelijke Fashion Outlet Store kun je voor het hele gezin een nieuwe outfit scoren.

Fashion Outlet

Beweging in de V&D

Al weken lang is er geen beweging zichtbaar in het grote pand waar V&D was gevestigd. Vanmorgen viel ons iets op; grote vrachtwagens haalden het pand leeg. De producten van V&D zelf blijven voorlopig nog eventjes in het pand staan, de producten van de instore van ICI Paris worden wel weggehaald.

V&D

In de Willem II Straat kwamen we vanmorgen een in plastic gewikkelde kast tegen. Na het lezen van de tekst werd duidelijk dat je tijdens het Tilt festival in deze kist een speciaal verhaal van theatergezelschap Covar kunt beluisteren. Ben jij ook zo benieuwd naar het verhaal? Kom dan naar het Tilt festival.

20160316_122742