Broodje TilBurger opent dit weekend feestelijk (en geeft een jaar lang gratis burgers weg)

broodje tilburger

Heel even moesten we Broodje Jantje missen in de binnenstad, maar vanaf dit weekend zijn ze officieel weer terug. Zaterdag 11 juli is om 12.00 uur de grote opening van de gloednieuwe burgerzaak Broodje TilBurger in het pand waar eerst Broodje Jantje zat. En daar kun je de welbekende broodjes met pittige tomatensaus weer krijgen onder de naam Broodje TilBurger.

Gouden ticket

En om te vieren dat de nieuwe zaak open gaat, worden er zaterdag gekleurde tickets uitgedeeld bij je bestelling. Daar kun je leuke prijzen mee winnen: een geel ticket geeft een gratis drankje, met een blauw ticket krijg 10% korting op een bestelling en bij een zilveren ticket krijg je twee Broodjes TilBurger voor de prijs van één. En als je heel veel geluk hebt, zit er een gouden ticket bij je bestelling waarmee je een jaar lang gratis broodjes TilBurger kunt winnen!

broodje tilburger

Zelfde familierecept

Broodje TilBurger is de opvolger van snackbar Broodje Jantje, met dezelfde kwaliteit en snackassortiment als je gewend was. Bonheur Horecagroep stopte eerder dit jaar met de snackbar aan het Pieter Vreedeplein, maar gelukkig betekent dat niet het einde van de Tilburgse burger in de binnenstad. Weliswaar onder een andere naam, maar de burger ligt nog altijd op een lekker vers Tilburgs bolletje. De tomatensaus is nog altijd pittig en volgens familierecept, het gehakt is speciaal gekruid en lekker krokant en er zitten natuurlijk licht gebakken uitjes op!

Meer info

De nieuwe burgerzaak is sinds 15 mei alweer open voor afhalen en bezorgen. Vanwege corona werd de grote opening nog even uitgesteld, maar dit weekend vieren ze het groots (en coronaproof), in samenwerking met Haens Cevents. Je vindt de zaak aan het Pieter Vreedeplein. Voor meer informatie, check ook even de facebookpagina.