Café Philip heeft een nieuwe eigenaar en gaat snel weer open!

feestweekend café philip

Goed nieuws voor degene die er stevig van baalden dat Café Philip haar deuren sloot. De gigantische horecagelegenheid op de hoek van de Korte Heuvel heeft een nieuwe eigenaar. Dat meldt het Brabants Dagblad. Vastgoedondernemer Max van der Putten neemt het bedrijf over van horecaondernemer Paul van Boxtel. Volgens de krant blijft het een uitgaansgelegenheid en gaat de zaak snel weer open. 

Max van der Putten heeft meerdere horecazaken in Brabant. Bijvoorbeeld Restaurant Carrousel en het Crown Inn Hotel in Eindhoven. Daarnaast is hij ook eigenaar van een horecazaak in Maasbracht en zes locaties van Domino’s Pizza. Daar komt binnenkort dus Café Philip bij. De populaire horecazaak blijft een uitgaansgelegenheid, maar wordt wel klaargemaakt voor de toekomst. Hoe dat eruit ziet? Dat is nog niet helemaal bekend. De nieuwe eigenaar gaat nog nadenken over het creatieve gedeelte van de zaak. Ook is nog niet bekend of de zaak Café Philip blijft heten of een nieuwe naam krijgt.

De nieuwe eigenaar is nu druk bezig met het afronden van de formaliteiten en is vanaf 1 april eigenaar. De plannen zijn om snel weer open te gaan met een afscheidsfeest voor Café Philip en daarna ook tijdens Koningsdag. Hierna gaan ze aan de slag met het uitrollen van het nieuwe concept van de zaak.

Meer weten?

Wil je meer weten over de overname? Lees dan snel het artikel van Brabants Dagblad.