City Massage opent nieuw filiaal in de Spoorzone

City Massage

Per 6 januari 2020 is ‘City Massage‘ trots eigenaar van haar vijfde filiaal. Het nieuwe filiaal komt in een artistiek pand gelegen in de Spoorzone te Tilburg. Het nieuwe filiaal heet dan ook ‘City Massage SPZ013’ en is het grootste filiaal van de massageketen tot nog toe.

City Massage: een nieuw filiaal

Het nieuwe filiaal is naast de zeven luxe massageplekken ook voorzien van een bar, voldoende ruimte en zitplekken om voor én na je hoogwaardige massagebehandeling bij te komen met verse koffie of thee. Ook zullen er mogelijkheden zijn voor vers ontbijt voor de vroege vogels en high tea’s overdag. Daarnaast zal de vestiging voorzien zijn van een atelier. City Massage SPZ013 is per 12 januari klaar voor de ontvangst van de eerste gasten!

Beauty by Esmé

Binnen het filiaal City Massage Willem-II Straat wordt ruimte gemaakt voor de nieuwe vestiging van Beauty by Esmé, de snelgroeiende schoonheidssalon van Esmé van Esch – van Gorp. Dit filiaal komt Beauty by Esmé In The City te heten.

De salon, welke sinds 2012 bestaat, is opgericht om Esmés passie voor pedicure en schoonheidsverzorging met de wereld te delen. Ze begon tijdens haar studie als hobbyist aan de eettafel, waar ze manicures gaf aan vrienden en familie. Voordat de jonge beautyspecialist het in de gaten had, was haar hobby en passie uitgegroeid tot haar eigen, door velen geliefde, bedrijf. Deze groeide als een speer en is inmiddels voorzien van twee mooie salons en een topgetraind team aan specialisten. Esmés missie is om met haar vlaggenschip zoveel mogelijk mensen een verzorgd uiterlijk te geven op een vertrouwde en verantwoorde manier.

Iedereen die kiest voor Beauty by Esmé mag rekenen op uitsluitend hoogkwalitatieve, professionele behandelingen in een comfortabele en vertrouwde omgeving. Een heerlijk moment van rust en verwennerij en daarom een zeer waardevolle aanvulling op City Massage Willem-II.

Om de opening en de samenwerking te vieren, wordt er op zaterdag 25 januari een openingsfeest georganiseerd. Hierover volgt nog meer informatie.

Afspraak boeken

Voor het boeken van een afspraak bij City Massage kun je terecht op hun site. Voor een afspraak bij Beauty by Esmé klik je hier. Wil je meer weten over dit bedrijf? Neem dan een kijkje op de bedrijfspagina van ‘City Massage, op onze site!