Cristiano Ronaldo eenmalig bij Pathé Tilburg

boekverfilmingen

Cristiano Ronaldo, topvoetballer van Real Madrid stelt zich op het witte doek bij Pathé Tilburg. In zijn eigen film ‘Ronaldo’ volg je de voetballer 14 maanden lang en krijg je een kijkje achter de schermen van zijn leven. Op zondag 6 december wordt de film eenmalig uitgezonden, gevolgd door een vragensessie met de voetballer zelf. 

Als één van de beste voetballers van het moment zijn filmpjes, quotes of voetbalfragmenten van deze sportman nooit ver weg. Maar voor het eerst volgende we de voetballer in zijn privé leven tijdens een film die 14 maanden van zijn leven bestrijkt. Over Ronaldo als sportman wordt er al genoeg gezegd. Daarom volgen we de voetballer in deze film in zijn rol als vader, familie man en vriend.

De 30 jarige Portugese voetballer begon in zijn achtste levensjaar met het spel. Al snel werd zijn potentie zichtbaar en begon de jonge Cristiano zich volledig te storten op de sport. In 2003 tekende de toen nog beginnende professional bij Manchester United en begon zijn carrière als internationaal topvoetballer. Zes jaar later komt Ronaldo terecht bij Real Madrid waar hij sindsdien speelt.

Ronaldo heeft drie keer de prijs gewonnen van FIFA world player en de Ballon d’Or. Ook heeft hij vier gouden schoenen gewonnen en heeft hij onlangs zijn 500e goal gescoord.

Kaarten zijn te koop via www.pathe.nl/ronaldo. Parkeren kan tot 50% korting in de Heuvelpoort parkeergarage.