Crowdfund actie van Boekhandel Gianotten Mutsaers geslaagd!

Zondag 18 mei was het zover de benodigde 50.000 euro om de Symbid Crowdfund actie te laten slagen is opgehaald! In het totaal hebben 329 mensen geïnvesteerd. Zij worden allemaal aandeelhouder van Boekhandel Gianotten Mutsaers. Hiermee wordt het een boekhandel voor en door Tilburgers!

Marlous en Ruud zullen het geld gebruiken voor het verder aanvullen van de voorraad en om te investeren in enkele noodzakelijke aanpassingen in de winkel. Zo zorgen zij ervoor dat Boekhandel Gianotten Mutsaers, dé boekhandel van Tilburg blijft!

Gianotten Mutsaers
Boekhandel Gianotten Mutsaers is alweer 2 maanden open. Marlous en Ruud zijn er in die korte tijd in geslaagd om weer een mooi assortiment boeken neer te zetten en een gezellige koffiebar te openen. Ook worden er weer volop activiteiten georganiseerd. Zowel Tilburgse auteurs als schrijvers van wereldformaat weten hun weg naar Gianotten Mutsaers te vinden.
Aanstaande zondag, 25 mei van 15.00-16.00 uur zal de Amerikaanse thrillerauteur Karin Slaughter haar nieuwe boek, Veroordeeld, komen signeren.