De Hall Markt is op zoek naar enthousiaste deelnemers!

Hall Markt

Op zondagmiddag 3 november vindt de derde editie van de Hall Markt plaats in de Hall of Fame in Tilburg. De Hall Markt is dé place to be voor elke kleine ondernemer die hun werk aan de buitenwereld wil laten zien. Momenteel is de organisatie nog op zoek naar deelnemers. Iets voor jou? Lees dan snel verder.

Foto: Facebook Hall of Fame

Laat zien wat je in je mars hebt!

Of je nou kleding met de hand maakt, heerlijke zeepjes brouwt of de mooiste collectie edelstenen hebt, of je nu een barbier bent die de mooiste kapsels creëert of een sportmasseuse bent die de beste massages kan geven: dit is jouw dag om te laten zien wat je in je mars hebt. Dit betekent voor bezoekers dat er allerlei verschillende producten en diensten worden aangeboden door de deelnemende kraampjes.

Aanmelden

Wil jij deze kans aangrijpen en een eigen kraampje hebben op 3 november? Aanmelden kan tot en met 25 oktober via hallmarkt2019@gmail.com. Let wel: het is alleen mogelijk om je aan te melden als je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Eén marktkraam van 1 meter kost €12,50. Wil je er liever een van 2 meter? Dan betaal je €20,-.