Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2675 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De Heuvel Gallery presenteert maandelijks 30+ feest

De Heuvel Gallery aan de Heuvelring in Tilburg presenteert vanaf december maandelijks een 30+ feest .Bekende dj’s en artiesten zullen de volgende maanden het feest in gang zetten zoals Gerard Ekdom, Ben Liebrand en Erik de Zwart.

Op de 30+ feesten in de Heuvel Gallery kan dus flink worden gedanst. Ook is het dé gelegenheid om bij te kletsen met vrienden van vroeger en nu. Een goede bekende die zeker iedere maand van de partij is, is Marc van den Ende, oud eigenaar van Bogey’s Pool & Diner en tijdens de 30+ feesten verantwoordelijk voor het diner en lekkere “bites” tijdens de avond.

Een kaartje voor het 30+ feest kost 5 euro (Early bird), 7 euro in de voorverkoop en aan de deur 12,50 euro. Wil je ook eten bij Bogey’s Bites in de Heuvel Gallery dan is het verstandig tijdig te reserveren, er zijn namelijk maar beperkte plaatsen voor het diner. Meer informatie over Bogey’s Bites is binnenkort te vinden op  www.30.plus.deheuvelgallery.nl  of op www.facebook.com/deheuvelgallery30plus Bestellen kan via: www.30plus.deheuvelgallery.nl/kaarten

Eerder zouden Wipneus en Pim tweede kerstdag losbarsten in de Heuvel Gallery, maar dat is in verband met de programmering een dag verschoven.

Reageer op dit bericht