De keuze is reuze! Ook deze week hebben wij een mooie lijst met de leukste vacatures

leukste vacatures freddie de roeck

Ben jij op zoek naar een baan? Of wil je graag beginnen met een nieuwe uitdaging? Wij zetten, zoals je van ons gewend bent, elke maandag de leukste vacatures op een rijtje. Lees snel verder.

Foto: Freddie de Roeck

Global Dental Science Europe BV

Global Dental Science Europe BV gevestigd in Tilburg vervaardigd gebitsprotheses onder de naam AvaDent op een digitale manier. Zij zijn het eerste bedrijf in Europa met deze technologie! Op dit moment zijn zij op zoek naar een fulltime customer service medewerk(st)er.

myPOS

myPoS Nederland is een snelgroeiende verkooporganisatie die voor betaaloplossingen zorgt in Nederland. Om de groei in Nederland nog beter te laten verlopen zijn ze op zoek naar een marketing & communicatiespecialist. Daarnaast zoeken ze ook nog een telefonist(e).

vanDIJK Afbouwprojecten

Bij VanDIJK verzorgen ze de montage van plafonds, wanden en overige timmerwerkzaamheden, van projecten in Tilburg en omstreken. In de regio behoort VanDIJK tot een van de sterkste afbouwbedrijven. Op dit moment zijn ze op zoek naar een junior- en senior afbouwmonteur.

Taphuys & Ribsfactory

Taphuys en Ribsfactory vallen samen onder een organisatie genaamd Mimosa. Mimosa bedenkt horeca concepten en daar zijn Taphuys en Ribsfactory er twee van met het hoofdkantoor in Tilburg. Voor hun horecazaken maakt Mimosa mooie content. Daarom zijn ze nu op zoek naar een content creator.

Verder zoeken?

Passen deze vacatures toch niet helemaal bij? Geen probleem! Onze vacaturebank is gevuld met veel meer leuke vacatures in Tilburg en omgeving. Zo zou je aan de slag kunnen gaan in de logistiek. Bij De Mandemakers Groep zijn ze bijvoorbeeld op zoek naar een orderverwerk(st)er en een magazijnmedewerk(st)er meubelen. Of is werken in de horeca meer jouw ding? Dan kun je aan de slag bij Café Restaurant The Talk als bediening- of barmedewerk(st)er. Ook worden in onze vacaturebank stageplekken aangeboden. GroenRijk Tilburg is op dit moment op zoek naar een stagiair(e) media (vormgeving).

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat nog vol met veel meer vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: