logo

De lekkerste oliebol van Tilburg

Bekroond met Goud

Bierens Gebakkraam op het Wagnerplein verkoopt de lekkerste oliebollen van Tilburg! Althans dat zeggen de lezers van Tilburg.com. Want na al het gesmikkel van de kerstdagen is het tijd voor de oliebol! Wij hebben jullie in aanloop naar het nieuwe jaar gevraagd wat volgens jullie de lekkerste oliebol van Tilburg is.

De veelbekeken oliebollen test van het AD wordt uitgevoerd door een vakkundige jury met tongetjes van goud. Alleen wij vroegen ons af of zij net zo’n goede smaak hebben als wij Tilburgers. We riepen daarom jullie op om op jullie favoriet te stemmen!

Nostalgische kramen

Wat ons opviel is dat de bezoekers van Tilburg.com massaal gaan voor de authentieke gebakkramen. Niets gaat boven een oliebol uit het vet van de nostalgische Anton Pieck stijl kramen met de flikkerende kermis verlichting die de omlijning van de kraam accentueert. Bierens Gebakkraam van het Wagnerplein heeft nipt gewonnen van de nummer zeven van Nederland (volgens het AD), Richard Voets.

De Top-5 

1. Bierens Gebakkraam op het Wagnerplein (25%, 66 stemmen)
2. Voets Gebakkraam bij Winkelcentrum Heyhoef (24%, 64 stemmen)
3. Bierens Gebakkraam bij de Emmapassage (17%, 46 stemmen)
4. Bierens Gebakkraam op het Besterdplein (15%, 39 stemmen)
5. Voets Gebakkraam bij de Hornbach (11%, 29 stemmen)

Wij snappen jullie keuze voor de authentieke gebakskramen heel goed en kunnen dit  beamen. Wij danken alle snoeperds, alle fijnproevers en natuurlijk de oliebollenbakkers. Bedankt voor een geweldig 2014 en tot volgend jaar!