Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend (XL-editie)

Dit weekend mogen we weer genieten van een heerlijk lang weekend. Het is namelijk Pinksteren en dat betekent dat de meeste Tilburgers ook maandag vrij zijn. We hebben weer voor je op een rijtje gezet wat je niet mag missen in Tilburg dit weekend. 

Banner weekend uittips voltage

Meerdaagse evenementen

Het is een héél druk weekend met grote evenementen in Tilburg. Hieronder de meerdaagse evenementen op een rijtje:

Tilburg Hap Stap Festival

Van vrijdag 13 mei tot en met maandag 16 mei vindt de eenentwintigste editie van het Tilburg Hap Stap Festival plaats. Je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes en uiteraard van vermakelijke optredens.

MeiMarkt

De MeiMarkt in Tilburg is misschien wel de leukste en grootste rommelmarkt van Nederland! Zaterdagavond 14 mei en zondag 15 mei is het weer zover. Extra leuk; de horeca mag de hele nacht open blijven.

G-voetbalweekend

Het evenement vindt plaats op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 mei 2016 op het terrein van Amarant Tilburg, locatie Daniël de Brouwerpark.

Incubate in de binnenstad

Incubate is een stadsfestival voor cutting-edge cultuur. De mei-editie van Incubate vindt plaats van vrijdag 13 tot en met zondag 15 mei 2016 in Tilburg.

Vrijdag 13 mei 2016 (oehhh vrijdag de dertiende)

Grootste Vrijdagmiddagborrel van Tilburg

Tilburg Hap Stap Festival begint traditioneel met de grootste Vrijmibo van Tilburg. Neem je collega’s, vrienden en familie mee naar de Interpolistuin. Meld je aan in het Facebookevenement.

Barbecueworkshop bij Groenrijk

Wil je leren barbecueën als een pro? Bij Groenrijk leer je aanstaande vrijdag de kneepjes van het vak. Je moet je wel inschrijven.

Bas Eickhout bij Gianotten Mutsaers

De Europarlementariër vertelt om 16:30 uur over zijn boek Klimaatmores en legt de link naar het klimaatgebied in Tilburg. Na afloop zal hij signeren.

Naive Set in Cul de Sac

De band komt optreden in het leukste muziekcafé van de Korte Heuvel. De toegang is gratis en het optreden begint om 21:00 uur.

Holi Festival bij TSR Vidar

De entree is €9,50 en er rijden pendelbussen vanaf Interpolis. Het feest duurt van 14:00 – 00:00 uur en er staan verschillende acts geprogrammeerd.

Zaterdag 14 mei 2016

Festiviteiten rondom opening Willem II passage

Er worden verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd en restaurant RAW gaat al een dagje ‘proefdraaien’.

Sleeptouw Festival

Onder andere De Sluwe Vos en Alex Niggeman draaien heerlijke techno/deephouse deuntjes in de Muzentuin.

Suburban Disco in 013

Na Sleeptouw nog niet uitgefeest? Suburban Disco gaat tot maar liefst 6:00 uur door. Ook hier heerlijke techno en deephouse.

CAKE bij Café Bakker

Vanaf 23:00 uur kun je terecht bij dit nieuwe feestconcept aan de Korte Heuvel. Het feest begint om 23:00 uur en er is geen eindtijd. Toegang is gratis.

24 uur van het Piusplein

Tijdens de MeiMarkt organiseren ze een gratis feest op het Piusplein. Het feest duurt van zaterdag 19:00 uur tot zondag 19:00 uur. Verschillende DJ’s draaien de lekkerste platen en het barpersoneel zorgt voor de drankjes.

Tot minimaal 6:00 uur feesten bij Gin Fizz

Het feest is gratis en achter de DJ-booth staan SOULctrl, Mikey Biemans en Die Grote. Uiteraard zijn de lekkerste GT’s van Tilburg de hele nacht te bestellen.

Zondag 15 mei 2016

Polly Classics

Polly Classics is een clubavond in Polly Maggoo. Tijdens deze editie draaien Bara, Fab x Paans en Tomodachi de platen. Shotjes Jagermeister kosten slechts €1,-.

Dansen met Pinksteren bij Studio

De entree is gratis en de muziek wordt verzorgd door Cinnaman, Tsepo, Unofficial Milo & Franky2times.

De Hofnar invites bij Café Philip

Er zijn twee area’s en de entree is slechts €5,-. Achter de draaitafels; De Hofnar, Kav Verhouzer, Dennis Kruissen, Kevin Duane en Ray Fields.

Maandag 16 mei (Tweede Pinksterdag)

Willem II – Almere City FC (Nacompetitie)

Willem II moet er alles aan doen om degradatie af te wenden. Daarin kan het team alle steun goed gebruiken. De wedstrijd begint om 16:45 uur.

Campina open boerderijdagen 

Je kunt bij verschillende melkveehouders een kijkje achter de schermen nemen. Er worden extra activiteiten omheen georganiseerd.

Zomerbar bij Gin Fizz

Er hangt een heel varken aan ’t spit en voor €7,50 eet je al mee. De muziek wordt verzorgd door DJ Pummy en Feliciano en bij de Buitenbar haal je heerlijke drankjes.

Checklist bedrijfspagina

Stuur je gegevens door en wij activeren zo snel mogelijk de bedrijfspagina op Tilburg.com.

Stap 1 van 4 - Contactgegevens

  • Bedrijfsnaam
  • Naam contactpersoon
  • E-mailadres contactpersoon
  • Telefoonnummer contactpersoon