Eat-in & take-away: Pulci’s Burger Joint open in het Dwaalgebied!

pulci's burger joint

Burgerliefhebbers opgelet! In de Nieuwlandstraat heb je er een nieuwe hotspot bij: Pulci’s Burger Joint. Een horecazaak waar je de lekkerste burgers kunt eten of afhalen. De burgerzaak zit in het pand waar voorheen Pulcinos was gevestigd. Zij verhuisden vorige maand naar de Piushaven, maar helemaal afscheid nemen van de plek in de Nieuwlandstraat, kunnen ze dus niet. Lees snel verder.

Pulci’s Burger Joint is dus de burgerbar onder de vlag van Pulcinos. “We hebben burgers maken altijd leuk gevonden en konden geen afscheid nemen van deze locatie. Er zit zoveel liefde en herinneringen in dit pand, dat konden we niet loslaten,” vertelt Thomas Derks, eigenaar van Pulcinos.

Wereldburgers met de lekkerste smaken

Het restaurant van Pulcinos draait inmiddels op volle toeren aan de Piushaven. Ondertussen werd het pand aan de Nieuwlandstraat omgebouwd tot burgerbar. “Je kunt hier gewoon lekker binnenwippen voor een goede hamburger en barsnacks. Qua kwaliteit zijn ze op niveau zoals je van Pulcinos gewend bent en we gebruiken de smaken en ingrediënten van plekken over de hele wereld. Traditionele burgers, maar ook burgers met een Italiaanse, Aziatische of Mexicaanse touch. En we maken wekelijks verschillende weekspecials. Zo hebben we nu een wild burger met dry aged eend, blauwe kaas, paddenstoelen en cranberry. We beginnen met een kleine kaart, maar die gaan we later uitbreiden.” Goed om te weten: Pulci’s Burger Joint heeft ook verschillende vega(n) opties.

Weekspecial bij Pulci’s Burger Joint!

Bij een goede burger, hoort natuurlijk ook een lekker drankje. “Je kunt hier natuurlijk ook een lekker biertje of wijntje bij je burger krijgen. Zeker in de zonnige maanden kun je hier op het terras ook gewoon terecht voor een lekker hapje bij je drankje.”

Reserveren bij Pulci’s Burger Joint kan niet. “Loop gewoon binnen en geniet van een burger, barfood en een drankje. Ook kun je de burgers afhalen voor thuis. We zijn ook bezig met een bestelsysteem zodat je thuis je bestelling kunt plaatsen en niet te lang hoeft te wachten als je het af komt halen.”

Met Midas van Helvert aan het roer, heeft Thomas iemand gevonden voor Pulci’s Burger Joint. “Zo kan ik me focussen op ons restaurant in de Piushaven. Maar ik bemoei me natuurlijk wel met de burgers op de kaart en het creatieve gedeelte.”

Meer informatie

Pulci’s Burger Joint is van donderdag t/m maandag geopend. Je kunt er terecht van 14:00 tot 22:00 uur. Wil je op de hoogte blijven van alles wat er speelt rondom Pulci’s Burger Joint? Volg ze dan op Instagram. Hier zie je ook wekelijks de verschillende specials voorbij komen.